.

3 зодии, които са ужасни в дълги връзки

Кои знаци не стават за гаджета

3 зодии, които са ужасни в дълги връзки
Снимка: Pexels

Всеки, който иска да създаде здрава и хубава дългосрочна връзка, това е абсолютно възможно нещо.

 

Точно както е възможно да имаме партньор до себе си, с когото да споделяме всичко и да му имаме пълно доверие, така и за съжаление, има знаци, с които това е много трудна задача.

 

Представяме ви топ 3 на зодиите, които стават наистина ужасни в дълги връзки и определено не е за препоръчване да се захващате за дълго с тях.

 

1. Овен

 

Представителите на зодия Овен са считани за едни от най-егоцентричните в зодиака. Те могат да бъдат самопоглъщащи и това да създаде трудни и невъзможни за решаване проблеми във връзката. Те изпитват трудност да се обвържат дълготрайно, а често срещано е и разочарованието при партньорите им. Те са като малки деца, които хем искат много внимание, хем самите те не могат да го дават.

 

2. Стрелец

 

Стрелецът е любимецът на зодиака. Като такива, те рядко са склонни да имат сериозни и дълги отношения. Имат неприятната черта, че обичат чуждото внимание и изневерите никак не са им чужди. Просто винаги ще си търсят нещо ново, за да си създават тръпка в отношенията. Това, което не осъзнават е, че не могат да имат сериозна връзка с повече от един човек... макар че се опитват да докажат обратното постоянно.

 

3. Водолей

 

Като знак, който е влюбен в свободата и независимостта, Водолеят трудно може да се установи в нещо дългосрочно. В една връзка ще се почувстват така, сякаш някой ги държи или им е отрязал крилата. Най-често ще кажат, че имат нужда от малко време да останат сами, което от своя страна е болезнено за партньорите им, особено ако те са очаквали сериозни и дълги отношения.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Lilly23
преди 5 години
4
4
!
Отговори
Извинете... Коментарът ми беше ужасен! Просто не съм съгласна с написаното!
Lilly23
преди 5 години
5
6
!
Отговори
Кои са ужасни в дългото писане на статии?- Авторите на тази статия!
Страница 1 от 1