регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

5 знака, че ви използват само за секс

Имайте едно наум

5 знака, че ви използват само за секс
Снимка: Instagram

С многобройните апликации и форми за запознанства, в днешно време не е рядко срещано явлението за връзки, основани само и единствено на секс.

 

Понякога, за съжаление, това е абсолютно разминаване на очакванията между единия и другия „участник“ в отношенията.

 

Ако вие се надявате да създадете дълги и трайни отношения, но се опасявате и усещате, че половинката ви по-скоро ви използва за секс – проверете дали това е така.

 

Представяме ви топ 5 на знаците, че човекът до вас иска само удоволствие и забавление и не трябва да се надявате за нещо повече.

 

1. Винаги излизате на по питие

 

Ако един човек е заинтересован от вас повече, отколкото за секс, ще иска да ви опознава и да прекарва време с вас. Срещите в дискотеки и барове, в които да пиете по 1-2-3-4 питиета неминуемо са част от среща за секс. В крайна сметка, не изискват нито много излишно време, нито много пари.

 

2. Не сте свързани в социалните медии

 

Ако се срещате с някого повече от три месеца, то вие неминуемо трябва да сте или приятели във Facebook, или да се следвате в Instagram, или най-малкото да си виждате снимките в Snapchat. В случай, че никъде се нямате добавени – считайте го за кофти знак.

 

3. Срещнали сте се в социални мрежи

 

Много дългосрочни връзки са започнали със запознанства в социалните мрежи и са много малко на фона на тези запознанства, които завършват като отношения просто за секс. Ако навлизате в нов контакт с човек, следете за намеренията му и определено не избързвайте.

 

4. Пътува много

 

Ако професията на човека, с когото се виждате като потенциална връзка, е свързана с многобройни и постоянни пътувания, имайте си едно наум. Повод за това е фактът, че обикновено дългите връзки от разстояние са твърде голяма рядкост и се постигат много трудно. Много по-вероятно е да си търси забавление, докато е тук.

 

5. Не търси „нищо сериозно“

 

Ако чуете тази фраза непосредствено след като сте правили секс за първи път, прекратете отношенията. Определено заслужавате много повече и по-сериозно отношение от това.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...