.

Защо жената трябва да е водеща в секса?

Какви са причините за това?

Защо жената трябва да е водеща в секса?
Снимка: Instagram

Има много самоуверени жени, които се чувстват комфортно да поведат нещата в спалнята и като цяло да доминират в отношенията си с партньора. Има обаче и дами, които са много по-плахи, несигурни и/или стеснителни в леглото и не смеят „да поемат волана“ по време на секс.

 

Някои представителки на нежния пол просто са по-старомодни и предпочитат да оставят любимия си да бъде основният играч в любовната игра.

 

Ако вие попадате във втората категория, вижте защо си заслужава да опитате да сменяте ролите с половинката си поне по време на интимните моменти между чаршафите.

 

Ето и 5 причини, които ще ви убедят, че поемането на контрол в спалнята си струва:

 

1. Вие ще контролирате нещата


Когато вие дирижирате ходовете по време на секс, логично ще насочвате нещата така, че да получавате най-голямо удоволствие. Това не е ли прекрасно? Вместо всеки път да чакате партньора си сам да разгадае тялото ви и вашите ерогенни зони, то вие можете да му ги покажете. В същото време ще можете да избиете от главата на любимия си някои секс ходове и идеи, които наистина не харесвате.

 

2. Ще заобичате секса още повече


Разбира се, ако сте покорни в леглото и винаги следвате желанията на половинката си, вие може би оставате неудовлетворени в някои случаи. Ако обаче вие поемете контрола в леглото, изведнъж ще се почувствате доста по-добре.

 

3. Ще покажете на любимия си какво ви харесва още по-ясно


 Когато решите да водите интимната игра, вие ще се научите да си искате това, което харесвате. Ще дадете възможност на партньора ви да спре да си прави догадки какво ви харесва и какво не в леглото, което ще подобри рязко вашия любовен живот.

 

4. Ще зарадвате доста приятно партньора си


Ако вие станете лидер във всички сексуални действия в леглото, то вашият партньор не би трябвало да се оплаква. Повечето мъже намират за секси доминиращите жени с шефско поведение.

 

5. Ще повишите самочувствието си


Ако поемете отговорността в спалнята, в началото може и да се чувствате странно, но с течение на времето ще започнете да се чувствате по-секси, по-желана и като цяло по-умела в любовната игра. Ще станете истинска жрица.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...