.

6 факта за оралната любов, които мъжете крият

Какво не си признават?

6 факта за оралната любов, които мъжете крият
Снимка: Instagram

Темата за секса крие тайни и от двата пола. Както мъжете, така и жените имат неща, които не споделят на своите партньори по една или друга причина.

 

От фантазиите през мечтите до реалността – много са моментите, в които ни се иска да прочетем мислите на човека срещу нас.

 

За да не се чудите повече, представяме ви 8 факта за оралната любов, които мъжете крият от своите половинки.

 

1. Понякога я предпочитат пред секс

 

Това е доказан факт – много е приятно да си лежиш, докато някой ти доставя удоволствие, а от теб не се изисква кой знае какви усилия, освен да се наслаждаваш. Това е спа процедурата на секса. Вероятно няма да ви сподели този факт, тъй като би прозвучало изключително егоистично да иска да изпитва сам удоволствие.

 

2. Можеше да свърши отдавна, но се сдържа

 

Да, това може да ви прозвучи също егоистично, защото той се опитва да задържи, за да се наслади на момента.

 

3. Понякога си мисли за орална любов и докато гледа телевизия

 

Мисълта му в такива моменти е колко страхотно ще бъде ако съчетае удоволствието от едното с другото. Само си представете – гледате любимия си сериал и сте на върха на щастието.

 

4. Ако го попитате нещо по време на орална любов, ще се съгласи

 

Ако имате нужда от голяма услуга, която гаджето ви отказва вече няколко пъти, това е добър начин да опитате да го накарате да се съгласи. Искате да боядисате стената лилава? Сигурно ще каже „ДА“.

 

5. Държи ви косата, за да вижда всичко

 

Може би си мислите, че държи косата ви, защото е много досетлив, което е възможно да бъде, но много по-сигурно е, че иска просто да вижда всичко.

 

6. Няма такова нещо като лоша орална любов

 

В крайна сметка, дори и да направите нещо по-болезнено, той ще ви даде знак, че не е добре и дори насоки какво да направите. Няма такова нещо като лоша орална любов, има просто напасване.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...