.

3 зодии, които са незабравими в леглото

Кои са страхотни под чаршафите

3 зодии, които са незабравими в леглото
Снимка: Pixabay

Според астрологията, някои зодии са особено добри в леглото.

 

Разбира се, има специфични критерии, които са избрани точно в тази класация и те са основно за активност, съобразяване с партньора и нива на страст.

 

Открийте кои зодии са страхотни в леглото и след преживяване с тях – никога няма да ги забравите.

 

1. Овен

 

Много съсредоточени, когато правят секс и мистериозни, представителите на зодия Овен се смятат за незабравими в леглото. Те умеят да изненадват своите половинки с различни пози и тактики. Те са най-добрите дори и в банални и стандартни пози, защото умеят да ги превръщат в незабравими приключения.

 

2. Скорпион

 

Известно е, че Скорпионите са най-сексуалния знак, защото оставят всеки свой партньор буквално безмълвен. Те дават тяло и душа, винаги са готови да изпробват нещо ново и да осъществят някоя фантазия. Докато партньорът им не е абсолютно доволен, няма да се отпуснат, а още по-малко да си починат.

 

3. Водолей

 

За Водолеите сексът много надхвърля физическия контакт и трябва да бъде по-скоро сетивно преживяване, което да остане незабравимо. Те са склонни да променят границите на удоволствието и да способни да убедят партньорите да бъдат напълно освободени и изпробващи в леглото.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...