.

Адриана Лима няма да позира гола без кауза

Моделът подкрепя онеправданите жени по света

Адриана Лима няма да позира гола без кауза
Снимка: Instagram

Моледът на  Victoria's Secret много обичаше да се показва с малко дрехи (или без тях) в миналото, но настоява, че вече няма да прави това, защото иска да помогне на други жени да се чувстват по-уверени в себе си.

 

Тя пише на стената си в Instagram: “Получих обаждане с предложение за заснемане на секси видеоклип, който да бъде публикуван и споделян в социалните мрежи“.

 

 

„Въпреки че съм правила много подобни проекти досега, в мен нещо се промени. Една приятелка ми сподели, че никак не харесва тялото си и това ме накара да се замисля.. Ако всеки ден се събуждах с мисълта дали изглеждам добре? Щях ли да бъда приета в работата си?“

 

„В този миг разбрах, че мнозинството от жените вероятно се събуждат всяка сутрин, опитвайки се да се вместят в стереотип, който налага обществото, социалните медии, модата и т.н.“

 

 

„Мисля си, че това не може да бъде начин на живот. Това не е физически и психически здравословно и затова реших да направя тази промяна“.

 

„Няма да показвам вече тялото си без някаква кауза“, казва Адриана Лима.
По-късно звездата добавя: „Работата ми ме поставя в голям натиск и затова гледам на нещата по определен начин“.

 

„Мислех си как ние жените успяваме да съществуваме в свят с толкова повърхностни ценности - не е честно за нас..“

 

 

„Искам да го променя в името на майка ми, баба ми и всичките им предци, които са били потискани, не разбирани и е трябвало да живеят според нормите на обществото.. ще направя тази промяна.. ще започна със себе си“, споделя Лима.

 

Снимки: Instagram

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...