.

Памела Андерсън: Синът ми е невинен

Актрисата твърди, че баща му е алкохолик

Памела Андерсън: Синът ми е невинен
Снимка: Instagram

55-годишният барабанист - Томи Лий сподели в социалната мрежа, че е нападнат от сина си Брандън, който има от бившата си съпруга Памела Андерсън.

 

Музикантът сподели снимка, на която показа травмата от побоя и каза, че сърцето му е разбито.

 

Сега мама Памела, която има още едно дете от Томи Лий (20-годишният Дилан), реши да коментира ситуацията и заяви, че отчаяните действия на Томи са резултат от неуспешната му битка с алкохолизма.

 

В пост на нейния уебсайт, който е озаглавен "Алкохолизмът е дяволът", 50-годишната модел и актриса написа: "Имам пълна вяра в Брандън и неговото решение в тази тъжна ситуация с баща му".

 

"Моля се Томи да получи помощта, от която се нуждае. Неговите действия са отчаяни и унизителни - той е бедствие, което излиза извън контрол и не се държи като баща".

 

"Но това не е нещо ново. Синовете ми направиха много опити да му помогнат в последните месеци - оставаха с него, за да се уверят, че е добре. Те се надяваха, че когато не е сам ще се почувства обичан и ще се държи различно"

 

"Страхувах се, че това може да ескалира. Всички ние се опитахме да го защитим и да му помогнем не веднъж. Той също трябваше да се погрижи за себе си".

 

Въпреки че сега Памела е във Франция и не може да пътува веднага, тя настоява, че застава зад сина си и смята, че той е ударил баща си при самозащита.

 

"Никой не може да разбере огромното разочарование, което Томи донесе на нашето семейство. Постоянно е извор на драми, тъга и объркване".

 

"Той ревнува от таланта и красотата на синовете си откакто се родиха. Той е болен. Определение за нарцисист/социопат. Годеницата му го държи пиян - ето какво иска той - някой, с който да се държи зле".

 

Тя продължи: "Брандън рискува всичко за баща си. Той много държи на кариерата. Не докосва алкохол или наркотици (той разбира своите гени) и е пример за много хора".

 

Снимка: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...