.

Зейн Малик с нов татус - в чест на Джиджи Хадид

Певецът скърби за своята любима

Зейн Малик с нов татус - в чест на Джиджи Хадид
Снимка: Instagram

Изпълнителят на “Pillowtalk”, който обяви, че се разделя с бившата си приятелка Джиджи Хадид миналата седмица, сподели любопитна снимка в Инстаграм.

 

Певецът добави нов татус към своята богата колекция, този път в чест на бившата си приятелка, с която излизаше над две години.

 

На снимката виждаме роза, която Малик е избрал да направи на тила си. Постът не е озаглавен, но певецът изглежда самотен и замислен.

 

Зейн обяви раздялата с Джиджи в Twitter във вторник (13.03.18) и написа: 

 

“Джиджи и аз имахме невероятно вълнуваща връзка, изпълнена с много любов и забавление. Аз изпитвам дълбоко уважение и възхищение към нея като жена и приятелка.

 

Тя има толкова невероятна душевност. Благодарен съм на всички наши фенове за това, че уважиха това трудно решение и нашата лична свобода. Искахме тази новина да дойда от нас – обичаме ви!“

 

По-късно Джиджи добави към неговото послание: “Изявленията, в които двама души обявяват своята раздяла често изглеждат безчувствени и фалшиви, защото наистина няма начин да изкажеш с думи онова, което си преживял с този човек.. не само във връзката, но и в живота като цяло.

 

Винаги ще бъда благодарна за любовта, времето и уроците, които споделих със Зейн. Желая му само най-доброто и винаги ще го подкрепям като приятел. А в бъдеще – ще бъде това, което е писано“.

 

Снимка: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...