.

Ед Шийран вдъхновил Камила Кабело

И певицата открила любовта

Ед Шийран вдъхновил Камила Кабело
Снимка: Instagram

21-годишната изпълнителка Камила Кабело, която е автор на песните си, споделя, че музикалната й кариера била вдъхновена от албума на Ед Шийран “+” и най-вече песните “The A Team” и “Lego House”.

 

Тя признава, че неговите парчета събудили романтичната й страна. Тя казва: “Първият албум на Ед Шийран вдъхнови любовта ми към музиката и ме накара да взема една китара и да започна да пиша за любов“.

 

“А дори преди изобщо да пиша за любов, тези песни ме накараха да почувствам любовта“, добави изпълнителката.

 

В момента Камила има връзка с британския гуру на любовните връзки – Матю Хъси. И въпреки че тя се опитва да запази връзката далеч от светските клюки, брюнетката споделя, че е много щастлива:

 

“Никога не съм била по-щастлива. Винаги съм опитвала да запазя личното си пространство, а това е най-трудното в тази индустрия. Искам да запазя някои неща само за себе си, просто за да ги защитя“, казва Кабело.

 

После добави: “Разбирам защо някои хора са така заинтригувани от личния ми живот, но не искам да им давам тази част от мен, защото тя е най-важна“.

 

“Ето моя живот мечта: Искам да правя песни и да общувам с хората. Не искам да бъда заключена в хотелска стая и да ходя само по червен килим. Това не е животът, който искам да живея“.

 

“Искам да правя музика, но искам и да пътувам с приятели. Искам да обиколя Европа. Искам да срещна испанско момче в Испания и да се влюбя“, каза по-рано изпълнителката на “Havana”.

 

Снимка: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...