.

Деми Ловато се разплака пред фенове

Певицата - безкрайно благодарна

Деми Ловато се разплака пред фенове
Снимка: Instagram

Деми Ловато не успя да сдържи сълзите си по време на своята откровена реч за битката с пристрастяване към наркотици и алкохол, по време на един от последните си концерти в Ню Йорк.

 

Събитието се състоя само дни след като тя отпразнува 6 години трезвеност. След като изтри сълзите, Деми благодари на феновете за подкрепата и каза:

 

"На вчерашния ден преди 6 години, аз пиех водка в 9 сутринта, след това се качвах в колата и карайки си мислех: "Това вече не е забавно, това не е добре. Аз съм точно като баща ми".

 

Изпълнителката на "Sorry Not Sorry" продължи: "Причината, поради която станах толкова открита за моята история е, защото знам, че има хора, дори тук, тази вечер, които имат нужда от помощ и искам да знаят, че е чудесно да я потърсят".

 

"Нека бъдем осведомени, нека всички знаят, че е нормално да имат психологичен проблем или такъв с пристрастяване.

 

Аз имам биполярно разстройство, но умея да се грижа за себе си". По време на речта си, Деми получи страстни аплодисменти.

 

Преди да продължи с изпълненията си, тя добави: "Никога няма да мога да ви се отблагодаря за подкрепата, която ми оказахте през годините. Простихте ми за грешките - вие сте част от спасяването на моя живот".

 

Снимка: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...