.

50 cent – Бесен! Бившата споделя как е в леглото

Вивика написа цяла книга

50 cent – Бесен! Бившата споделя как е в леглото
Снимка: Instagram

Вивика А. Фокс, която участва във филма “Empire” и рапърът 50 cent имаха кратка връзка през 2003, която завърши с горчива раздяла.

 

Вивика (53), реши да пише за тяхната любов в нейната нова книга “Every Day, I’m Hustling”. Според New York Daily News, тя казва: “През повечето време аз бях тази, която инициира секс, защото наистина ми харесваше да правя любов с него“.

 

Тя описва любовния им живот като “18+” и също “много специален“.

 

50 cent, чието име е Къртис Джаксън, публикува скрийншот на статията в своя Instagram профил и написа: “Събуждам се и виждат тая тъпотия, която беше преди 14 години. Кой прави това? Какво по дяволите!!“

 

Вивика сподели също, че 42-годишният рапър е планирал да й предложи брак в Монако, където двамата били поканени на Световните музикални награди през 2003.

 

50 cent планирал да наеме театър, където двамата да гледат филми с нейно участие, а накрая да й предложи с 14 каратов диаманд. Според нея той се отказа, защото се разсърдил, че тя е откраднала цялото внимание към себе си на наградите.

 

След раздялата двамата навлизат в публична война и разменят много нападки помежду си. Вивиан казва: “Винаги ще го обичам, той беше моята голяма любов. Не ми беше приятно да се карам с него, но не позволявам на никой да се заяжда с мен“.

 

 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 6 години
0.5
-0.5
!
Отговори
Само дето тоя маймун не може да стъпи на малкия пръст на Вивика. Който иска да види ква е бандитка, може да гледа филма set it of, дре и ен вог са им в соундтрака
pipinana
преди 6 години
1.5
0.5
!
Отговори
ne poznavam horata . no ne se mesia v ni4ii otno6enia. obi4am silno i obojavam muj s druga vun6nost i ime i sme v prekrasni otno6enia
Страница 1 от 1