.

Жизел Бюндхен със силно послание към Жените!

Манекенката разказа уроците си в книга

Жизел Бюндхен със силно послание към Жените!
Снимка: Insatgram

37-годишната манекенка Жизел Бюндхен написа книга за живота си, която нарече “Lessons: My Path to a Meaningful Life”.

 

В нея тя разказва за професионалния  и личния си живот, включително за брака с футболната звезда Том Брейди.

 

Жизел сподели в Instagram: “Когато се връщам назад към някои преживявания от изминалите 37 години, научих кои са ценностите, които трябва да ни ръководят и искам да споделя начините, с които достигнах това, което съм. Щастлива съм, че мога да споделя с вас моето пътуване, което мина през много възходи и падения!“

 

Също така Жизел се надява да вдъхнови хората да “разкрият своята сила“ чрез тази книга, която ще излезе на 2 октомври тази година.

 

Описанието на биографията гласи: “Пътуването на Жизел Бюндхен започна в ужасна част на Бразилия, където тя израсна, споделяйки спалнята с петте си сестри. Тя била тормозена от съучениците.

 

На 14 годишна възраст в живота й внезапно влиза Сао Паоло, а 4 години по-късно стартира грандиозната си кариера като модел в Лондон. Оттогава Жизел се е снимала в 600 рекламни кампании, над 2 000 списания и е посетила повече от 800 модни ревюта на най-влиятелните марки в света.

 

Но досега малко хора са се запознали с истинската Жизел – жена, чийто личен живот е в драматичен контраст с нейният обществен имидж. Тя споделя за начина, по който се издигнала от голямата бедност в Бразилия до успешна кариера, успешен брак и майчинство. Това издание цели да вдъхнови всички жени по света да разкрият собствената си сила, значимост и цел“.

 

Снимка: Insatgram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...