.

Топ 5 цитати на модели за красотата!

Вижте какво съветват известните дами

Топ 5 цитати на модели за красотата!
Снимка: Instagram

Моделите може да са известни, може да имат зашеметяващи снимки и ревюта, но в края на дена те са хора като всички нас и също се борятс несигурността.

 

Нещо повече: светът бавно, но сигурно започва да разбира, че красотата е не само в един определен размер - тя има много форми.

 

Вижте едни от най-добрите цитати от модели:

 

1. Ашли Греъм (модел, размер плюс)

 

"Знам, че извивките ми са секси и искам всички останали да знаят, че и техните са. Няма причина да се крият и да се срамуват от тялото си. Светът е готов за вашите извивки".

2. Джоан Смолс

 

"Бариерите няма да ме спрат да покажа на модната индустрия и света, че красотата е разнообразна и не трябва да се съобразяваме със стереотипи, за да бъдем красиви. Погледнете природата - тя не е само в един цвят".

3. Джиджи Хадид

 

"Не, нямам същото тяло като повечето модели. Имам гърди, имам дупе, имам си всичко! И не, нямам нужда от лечение! Никой не може да ме накара да променя моето тяло. Обичам себе си".

4. Уини Харлоу (моделът с два цвята на кожата)

 

"Истинската разлика не е в моята кожа. А в това, че аз не намирам красотата си там, където я откриват останалите. Аз съм красива, защото го знам. Отпразнувайте вашата уникална красота днес (и всеки ден)".

 

5. Криси Тейгън

 

"Била съм на снимки, където хората са съвсем голи и мога да кажа, че всеки си има своите особености, които наричаме кусури. Но не ги виждайте така - това е вашата уникална марка".

 

Снимка: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...