.

Емилия катастрофира с годеника си

Певицата е в болница

Емилия катастрофира с годеника си
Снимка: Facebook

Фолкпевицата Емилия има травма след катастрофата на магистрала "Тракия", но е без опасност за живота. По-скоро остава за наблюдение, съобщиха от болница "Св.Анна".

 

При инцидента пострада нейният годеник Жорж Башур, а с най-тежки травми е синът на бизнесмена, който е шофирал, съобщава Dnes.bg

 


Прогнозите за пострадалия 19-годишен младеж са по-скоро песимистични. Това каза на брифинга изпълнителният директор на лечебното заведение д-р Славчо Близнаков.

 


"Младият мъж е в крайно тежко състояние и е настанен в реанимация с тежка черепно-мозъчна травма със сериозно увреждане на мозъка. Той е на апаратно дишане в реанимация. Няма нещо, което да се оперира.

 

Жената е настанена в хирургия с гръдно-коремна травма, без опасност за живота, за наблюдение. Другият мъж е настанен в ЛЧХ с обработени травми, без опасност за живота. Няма да има никакви последици за здравето на певицата и нейният приятел", каза още Близнаков.

 


"За да се докаже мозъчна смърт има алгоритъм, казвам, че момчето е с много тежка черепно-мозъчна травма, със сериозно увреждане на черепа и мозъка", обясниха още от здравното заведение.

 


Емилия и годеникът и скоро ще бъдат изписани, няма да има последици за здравето им.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...