.

Мъжът, който се подигра на звездите

Италианец със забавни снимки

Мъжът, който се подигра на звездите
Снимка: Instagram

Да се подиграваш на звезди онлайн си е тенденция от известно време, която срещна съмишленици както сред известни, така и сред обикновени хора, като един 44-годишен инженер от Индия.

 

Очевидно всеки обича да се посмее малко на звездите от големия и малкия екран. Сега онлайн пространството си има нова звезда, позната като Еми.

 

Италианецът е започнал подигравките с известните през 2014 година и до момента е събрал на 660 хиляди последователя в Instagram.


От емлбематични рокли на Мет Гала до избора на Риана за различни събития, той умело се въплъщава в светските личности и... разсмива всички.

 

Интересното при него е, че той имитира звездите само и единствено с налични продукти и предмети в дома си, което прави кадрите още по-забележителни.

 

Разгледайте кадрите в нашата галерия – откривате ли приликите?


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Lilly23
преди 5 години
4
3
!
Отговори
А кой ме дислайкна?!?!
Lilly23
преди 5 години
5
4
!
Отговори
Благодаря за лайковете! Кой ми лайкна стихотворението? Искам за кажа, аз често пиша такива неща и не ми е трудно.... Пишаги на един дъх, както казва баща ми!
Lilly23
преди 5 години
6
5
!
Отговори
Много интересно,звездите са бесни,този им се подиграва,всичко толкоз смешно става!Да ги изкопира, не е за първи път,но води ни до странен кръстопът - да си губим ли и вие времето,че да се отървем от бреметода завиждаме на звездите!Мисля си - да си отворим очите,да разберем добре,че това момчесе прави на интересно,а звездите пак са бесни...
Страница 1 от 1