.

Джена Девън сподели секси снимка

Актрисата развълнува приятели и критици

2017-10-31 17:00:00
Джена Девън сподели секси снимка
Снимка: Instagram
Гласувай сега!

Джена Девън сподели снимка, на която е облечена в секси бельо и заела предизвикателна поза. Актрисата получи много критики от феновете, защото според тях не подхожда на една майка да бъде толкова сексуална. Но явно звездата не се интересува от хорското мнение:

 

„Защо едно момиче да не хвърли всички дрехи и да не остане по любимото си боди за няколко снимки в нейния гардероб?“, озаглави снимката си Девън. „Обичам тези ботуши (и да, гардеробът ми е пълен хаос, определено).

 

Феновете побързаха да коментират: „Ти си красива, нямаш нужда от снимки като тази. Тъжно е, че жените имат нужда да правят това, сякаш всички те се опитват да докажат на света колко са секси“, а друг пише: „Няма да следя повече профила й. Тя е майка, не е нужно да публикува подобни постове“.

 

Но за щастие Джена получи и одобрителни коментари от майки, които явно нямат против смелото селфи: „Какви са тези отвратителни коментари! Джена изглежда изумително, да тя е майка, както и аз и бих била ужасно щастлива, ако дъщеря ми избере Джена като модел за подражание“, и друга: „Ти си перфектна, показваш на всички майки, че могат да имат деца и въпреки това да имат перфектно тяло, благодаря ти за това – трябва да се подкрепяме, да не се оставяме да паднем!!! Обичам те! (да си майка не означава, че вече не си жена)“.

 

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...