.

Съвети за красота от целия свят

Осем съвета как да бъдем красиви от различни точки на света

Съвети за красота от целия свят
Снимка: Dreamstime

Жените по света са различни, но всички са красиви по определен начин. В някои места по света жените са овладели характерни техники за красота, които са достойни за подражание. Ето и осем малко известни съвета за красота:

 

1. Индия

Ако искате дълга, страхотно изглеждаща коса, без екстеншъни, поддържайте косата си както жените в Индия – с кокосово масло. Предимствата на кокосовото масло са много, както за организма ни, така и за кожата и косата ни. Правете 2-3 пъти в седмицата масаж на скалпа си и втривайте нежно кокосово масло по дължината на косата си. Това ще я направи по-здрава и по-блестяща.

 

2. Испания

Ако сутрин се събудите с тъмни кръгове под очите и чувствате, че очите ви са много уморени, не използвайте коректор, опитвайки се да заличите следите от недоспиване или тежка нощ. Вземете един картоф и го нарежете. Сложете по едно резенче на всеки клепач.

 

3. Австралия

Австралийките използват мехлем от папая като мултифункционална помощ, когато се отнася до красотата. Папаевият мехлем е чудесно лекарство за много кожни проблеми като слънчеви изгаряния, порязвания, напукани устни и екземи.

 

4. Доминикана

За разлика от индийките, жените в Доминикана поддържат косата си със сода. След като измиете косата си с шампоан и ѝ сложите балсам, облейте я и със сода. Тя ще стане по-блестяща и гладка.

Останалото прочетете в Tialoto.bg


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
scrooper
преди 11 години
0
25
!
Отговори
5. БългарияПийте боза за уголемяване на бюста... и не само.
Страница 1 от 1