.

"Скулптиращото" бельо - хит сред жените!

Снимка: Dreamstime

Тази година все повече жени си купуват „скулптиращо“ бельо. Въпреки че то изчезна от света на модата преди повече от половин век, към днешна дата е изключително актуално. Неговата цел е да придаде красив силует на всяка дама, която има несъвършенства по тялото си. Преди години това бельо е било доста антисекси, но днес има модели, които определено привличат мъжкото внимание.

 

 

Дизайнерите са убедени, че с течение на времето „скулптиращото“ бельо ще се наложи и всяка втора представителка на нежния пол ще го има в гардероба си. В по-известните магазини вече има рафтове със „скулптиращи“ бикини, бодита, бермуди, шорти и комбинезони, предаде Франс прес. Тяхната цел е да направи женското тяло максимално привлекателно – да прибере корема и да създаде впечатление за слаби бедра.

 

Въпреки че този вид бельо не е често на подиума, все повече момичета искат да го имат. Всяка представителка на нежния пол иска да изглежда максимално секси и да привлича вниманието на околните. А, когато това не става диета, става с помощта на „скулптиращото“ бельо.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...