.

Аксесоарите, които всяка жена трябва да притежава

Аксесоарите, които всяка жена трябва да притежава
Снимка: thinkstockphotos.com

Всяка жена има нужда от аксесоари, за да подчертае своята индивидуалност. Какви ще бъдат те, зависи от теб, но има няколко, които задължително трябва да бъдат част от гардероба ти:

 

Слънчеви очила – в последно време може рядко да виждаме слънцето, но това не означава, че трябва да забравим напълно за слънчевите очила. Всяка жена трябва да има поне един чифт модни слънчеви очила, с които да предпазва очите си от силното слънце. Както при останалите неща, така и при тях модата се променя постоянно, така че, преди да си купиш, виж какво е модерно.

 

 

Часовник – не само мъжете имат нужда от атрактивен часовник на ръката. Това е необходим аксесоар и за жените, особено за тези, които не обичат да закъсняват. Може да го съчетаеш с интересни гривни, а може да го носиш и самостоятелно. Ако го носиш с други бижута, задължително трябва да си отива с тях. В никакъв случай не съчетавай златен часовник със сребърни гривни или обратното.

 

Перлени обици – това е класически аксесоар, който винаги е подходящ, без значение на колко години си и дали си облечена официално или ежедневно. Ако не можеш да си позволиш истински перлени обици, може да си вземеш имитация, на пазара има много добри попадения.

 

Балеринки – тези обувки са изключително удобни и си отиват на доста дрешки. Хубаво е да имаш поне един чифт от тях, защото са винаги на мода и няма да уморят краката ти, така както обувките на висок ток.

 

Ежедневна удобна чанта - когато отиваш на купон или официално мероприятие, може да излезеш с мъничка чантичка тип „портмоне“, но през останалото време трябва да имаш достатъчно голяма чанта, която да побира всичко, което ти е нужно. А всяка жена знае, че нещата, от които има нужда през деня, не са никак малко и не са никак дребни.

 

Смартфон с протектор за екран – повечето умни телефони са доста крехки и затова имат нужда от протектор и хубав калъф. В твой интерес е смартфонът ти да е здрав и да не даваш излишни пари, за да го поправяш. Затова си купя някакъв готин калъф и ги сменяй, когато ти омръзнат. Това са някои от най-важните аксесоари, които всяка жена трябва да има, но дали ще има и други или някои от гореизброените ще липсват в твоя гардероб зависи от теб и твоята индивидуалност.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
FunkyPie
преди 9 години
1
1
!
Отговори
а ако часовникът ми е войнишки,очилата ми са мода отпреди 2-3 години и чантата ми всъщност е раница..как може да съм си мислела че съм женско
Kitty Bloom
преди 9 години
1
6
!
Отговори
ако нямаш протектор значи не си истинска жена... -_-
Страница 1 от 1