.

7 дрешки, които задължително трябва да имаш в училищния си гардероб [+ снимки]

7 дрешки, които задължително трябва да имаш в училищния си гардероб [+ снимки]
Снимка: thinkstockphotos.com

До началото на учебната година остава месец и половина, така че скоро ще трябва да започнеш да мислиш за есенния си гардероб за тази година. Започни по отрано, за да може да се сдобиеш с всичко необходимо и актуално, преди да е дошъл 15 септември. Кои са нещата, които трябва да бъдат част от есенния ти гардероб?

 

1. Рокличка


Снимка: blog.dealdey.com

 

Хубавото на есента е, че често дава възможност да се носят и по-тънки и летни дрешки. Остави някоя от рокличките си и за есента или си купи нова от разпродажбите в края на сезона. Тогава цените са доста примамливи и си заслужава да си купиш нещо ново, на което ще се радваш максимално другото лято, а защо не и в началото на есента, когато навън времето все още е приятно. Ако ти е хладно, може да си сложиш някой готин чорапогащник и ръкави или късо дънково якенце.

 

2. Огромен пуловер


Снимка: fashionclimaxx.com

 

Повечето момичета изглеждат адски секси с огромен пуловер и дънки или клин по тях. Така хем ще ти е топло, ако навън е хладно, хем ще привличаш вниманието на околните с атрактивната си визия. Ако избраният от теб пуловер е едноцветен, клинът може да е шарен, ако обаче е цветен, трябва да се спреш на едноцветни дънки или клин, по възможност нещо тъмно, за да не се набива на очи.

 

3. Сако


Снимка: news.instyle.com

 

Всяка жена трябва да има поне едно готино сако в гардероба си. То се връзва на много дрехи, което го прави удобно за ползване. Може да го съчетаеш с дънки, с панталон, дори с рокля или пола, разбира се, ако техният модел позволява това.

 

4. Ярко цветна чанта


Снимка: online.wsj.com

 

Ако не ти се ходи с раница на училище, купи си огромна и цветна чанта, която ще побира всичките ти учебници и тетрадки. По този начин хем ще си атрактивна и ще привличаш вниманието на околните, хем ще си носиш всичко, което ти е необходимо за часовете в училище. Никой учител не обича ученик без учебник, тетрадка, бележник или химикалка.

 

5. Карирана риза


Снимка: bonbonrosegirls.com

 

Това определено е дрешка, която никога няма да излезе от мода. Отива си изключително много с дънки и чифт кубинки, а към тях може да добавиш и готина раница.

 

6. Многоцветни дрешки

 

Снимка: fashionmefabulous.com

 

Лятото може да си е отишло, но това не означава, че с него трябва да си отиде и настроението ти. Запази го за дълго време, като през есента продължиш да носиш цветни и атрактивни дрехи и аксесоари.

 

7. Дълъг шал


Снимка: beingzhenya.com

 

Шаловете успешно разнообразяват облеклото на всяка една жена. Колкото по-дълъг е шалът ти, толкова повече неща може да правиш с него - може да го носиш около врата си, може да го пуснеш небрежно, а може и да го носиш на кръста като колан.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...