.

Женската козметика, която и момчетата могат да използват

Женската козметика, която и момчетата могат да използват
Снимка: freedigitalphotos.net

Мъжете също са суетни, няма две мнения по въпроса. В днешно време суетата не е присъща само на жените. Затова виждаме все повече козметични продукти, насочени към мъжете. И все пак има някои „женски“ козметични продукти, които можем да дадем на заем на гаджето си. Кои са те?

 

Почистващи продукти. Тук влиза душ гелът, който може да се използва и от двамата. Разбира се, ако харесвате един и същ аромат ще е много по-лесно. Като цяло само това е разликата в мъжките и женските душ гелове. Също така не можем да пропуснем и почистващите продукти за лице.

 

Вероятно той никога няма да се сети да ви поиска нещо за почистване на лицето, но вие можете да му предложите. По-добре е да ползва вашия гел за лице, отколкото просто сапун. Мъжете са по-предразположени към акне, защото имат по-силна секреция от потните и мастните жлези, а и често пренебрегват грижите за кожата на лицето си. Антибактериалните продукти, регулиращи омазняването, нямат специфичен „женски“ аромат и са подходящи и за него.

 

 

Крем за лице и тяло. Вероятно вие имате няколко лосиона за тяло, както и няколко крема за лице. Чувствате ли кожата си опъната понякога? Въпреки че използвате хидратиращи продукти, понякога се случва кожата да е суха? Вероятно същото изпитва и гаджето ви, особено ако не ползва никакви кремове. Универсалният крем върши чудесна работа, особено за мъжете. Като цяло не разчитайте той да си купи четири различни крема за лице. Същото важи и за лосионът за тяло.

 

Кола маска. Тук включваме и другите средства за обезкосмяване. Може да му помогнете с употребата на тези неща, защото вероятно той изобщо не знае как се използват. Ако иска да премахне някакво нежелано окосмяване, помогнете му. Не го оставяйте да се мъчи сам, защото вероятно ще се демотивира. Мъжете нямат много търпение за тези неща, затова поемете заниманието във ваши ръце.

 

Продукти за ръце и крака. Не, не говорим за лаковете за нокти. Става дума за всякакви кремове, пилинги и хидратиращи кремове. Повечето мъже имат загрубяла кожа на ръцете. Те пипат много по-груби предмети от жените, особено ако майсторят нещо по колата или вдигат щанги във фитнеса. Неприятна гледка са и напуканите пети. Помогнете му в грижата за ръцете и краката, защото вероятно той не е достатъчно запознат с тази козметика.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...