.

Бебешката козметика, която може да използваш

Бебешката козметика, която може да използваш
Снимка: freedigitalphotos.net

Писнало ли ви е от скъпа козметика, но неефикасна козметика? Понякога сме склонни да дадем повече пари за продукт, стига да върши работа. Но в повечето случаи парите, които даваме, не се оправдават. А замисляли ли сте се да прибегнете до някои бебешки продукти, които могат да се окажат ефикасни? Кои са тези продукти и как могат да ни помогнат?

 

Бебешко олио. То е много приятно на аромат, в повечето случаи мирише много нежно. Това го прави идеално за хора, които не понасят силните миризми на лосионите за тяло. Освен това, бебешкото олио попива много лесно, не оставя петна и хидратира добре. Бебешката кожа има нужда от силна хидратация, която олиото трябва да осигури. В студените зимни месеци е най-добре да ползвате такова олио, вместо любимия си лосион. От друга страна, можете да използвате олиото за почистване на грима.

 

Бебешка пудра. Тя не съдържа талк, защото е предназначена за бебета. Ако имате проблеми с омазняването на косата, можете да сложите малко количество пудра в корените си. Тя ще попие излишното омазняване и така няма да изтезавате косата си с ежедневно миене и третиране.

 

Бебешки шампоан. Проблемът с масовите шампоани е, че съдържат големи количества сулфати и парабени, които не са полезни за косата. Сулфатите са веществата, които образуват пяна. Парабените са консерванти, които съхраняват козметиката течна. Сулфатите лютят, когато попадат в очите. Бебешките шампоани не съдържат тези вредни за косата вещества. Можете да си давате почивка от другите шампоани, като ги заместите с бебешки.

 

Бебешки слънцезащитен лосион. Бебетата имат много нежна кожа и лесно могат да изгорят на плажа. Затова за тях специално са създадени лосиони, които са нежни към кожата и имат висок фактор на защита. Нашият съвет е да използвате бебешкия лосион задължително, ако имате по-бяла кожа. Така ще заложите на нещо сигурно, а не на масовите продукти със съмнително качество.

 

Бебешки кърпички. Хубавото е, че имат големи опаковки, които съдържат много бройки. Те са удобни, можете да сложите такъв пакет на козметичното ви шкафче и да използвате кърпичките за почистване на грима си, особено когато бързате. Тези кърпички са създадени за деца и не дразнят кожата.

 

Бебешки крем. Този крем е предназначен за зоните, които се притискат постоянно от памперса на детето и кожата се възпалява. Вие можете да го използвате като крем за ръце, ако имате силно напукана кожа. Нанесете вечер преди лягане, за да имате гладка кожа.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
minavla
преди 9 години
0
0
!
Отговори
аз си го купих преди няколко дни, от доста време търся подобен продукт тъй като навсякъде препоръчват лимоненото дърво срещу бързото омазняване на косата
daniela0108
преди 9 години
0
0
!
Отговори
Някой ползвал ли е шампоан с лимонено чаено дърво, защото ми го препоръчаха срещу омазняване на косата?
Страница 1 от 1