.

Любимият ти цвят лак разкрива характера ти

Любимият ти цвят лак разкрива характера ти
Снимка: thinkstockphotos.com

Момичетата обръщат внимание на маникюра си, защото знаят, че доста хора поглеждат ръцете на своя събеседник – волно или неволно. Някои представителки на нежния пол предпочитат всеки ден да са са с различен цвят лак, докато други залагат на едни и същи цветове.

 

Виж какво показва за теб любимият ти цвят лак:

 

Бордо – този цвят говори за изисканост и елегантност. Жените, които го харесват, имат силен характер и са изключително интересни събеседници.

 

Жълто – този цвят е предпочитан от жените, които умеят да се радват на малките неща от живота. Те имат благ характер и силна позитивна енергия, с която заразяват хората около себе си.

 

Червено – този цвят хората свързват с любовта. Червеното е предпочитан от жените, които обичат да са център на внимание, обичат да флиртуват и за тях любовта е най-важното нещо в живота.

 

 

Синьо – почитателките на морския цвят са млади по душа, смели и свободолюбиви личности. Те обичат да са различни и да се открояват. Също така държат да подчертават своята уникалност.

 

Зелено – жените, които харесват този цвят, са много добри хора. Те са енергични, обичат да са сред природата, положително настроени са към хората и случващото се около тях.

 

Черно – този цвят лак се избира основно от метълките, но има и жени, които не са почитателки на тази музика, но харесват черното. Определено този цвят е класика. Избират го решителни и властни жени, които знаят какво искат и правят всичко възможно, за да го постигнат.

 

Бяло – това е цветът на хармонията и чистотата. Момичетата, които го харесват, са балансирани, уверени и знаят какво искат от живота. Те са намерили начин да постигнат вътрешен мир със себе си. Малко са консервативни, но за сметка на това са упорити и постигат целите си.

 

Розово – този цвят не е детски, напротив, той се харесва на жени, които си падат по луксозни стоки. Тези дами са уверени, дръзки и оптимистично настроени. Харесват живота си, знаят какво имат и го ценят изключително много.

 

Златисто – комуникативните жени обичат да си лакират ноктите със златен лак. Този цвят винаги е актуален. Дамите, които го предпочитат, обичат да експериментират с външния си вид и да се различават от останалите.

 

Телесни цветове – тези лакове са любими на целеустремените представителки на нежния пол, които поставят кариерата пред личния си живот. Те са уверени в себе си, поставят си високи цели и ги постигат.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
FunkyPie
преди 9 години
1
3
!
Отговори
кво ли пък е тва животно метАлки
Страница 1 от 1