.

Модните тенденции в маникюра тази есен

Модните тенденции в маникюра тази есен
Снимка: freedigitalphotos.net

Момичета, обичате ли да си правите маникюр? Вероятно това е една от най-важните неща за една женска визия. Без маникюр сякаш цялостната визия е незавършена. Ръцете на жената са много нежни и маникюра сякаш придава още повече красота и женственост. Затова е добре да не оставяте ноктите си без грижа, за да можете да имате красиви ръце. С идването да есента дойдоха и новите трендове в маникюра. Какво ще е модерно този сезон? Сега ще ви разкажем повече и ще ви дадем някои идеи.

 

Червено. То е вечно. Няма как да излезе от мода, но сме категорични, че есента е наистина подходяща за червени нюанси. Хубавото на този цвят е, че сам по себе си е акцент. Червеното не се нужда е от допълнителни декорации, ноктите са само в един нюанс, а това прави маникюра лесен за поддържане и за постигане в домашни условия. Хитът на този сезон е виненото. Този нюанс не е само в маникюрите, а и в дрехите. Ако искате да сте модерни, изберете винено: перлено или пастелно, няма значение.

 

 

Летни спомени. Да, признаваме си, че лятото ни липсва. Затова можем да си припомним бляскавите акценти. Можете да използвате пастелни или мат лакове, които са наистина модерни. За акцент добавете бляскав лак на един пръст или направете интересна декорация на другите пръсти. Можете да използвате син цвят като основен и да декорирате с графитеносив глитърен лак.

 

Черно. Искате да акцентирате? Черното е чудесна идея, защото подхожда на много различни визии. Ако си падате бунтарка, можете да го впишете чудесно в облеклото си, особено с кожени дрехи и обувки, както и дънки. Черният маникюр върви много и на по-официални дрехи, с къса черна рокля, също би било добра идея за съчетание. Можете да го декорирате с по-светли нюанси.

 

Френски маникюр. Вероятно няма дама, която да не вярва, че френският маникюр не излиза от мода. За щастие, той никога не може да стане скучен. Освен класическата визия в бяло и розово, можем да си направим френски маникюр с декорации, камъчета и всякакви малки рисунки. Друг вариант е тотално да обърнем цветовете, като сложим безцветен лак вместо розов и черен (син, червен, лилав) вместо бял. Това определено е прекрасна идея за студените есенни дни.

 

Тъмни нюанси. Няма как да отречем, че на мода този сезон са тъмните цветове. Оставете лятното розово и нежното коралово до следващата пролет. Сега е време да обърнете внимание на тъмно лилавото, петроленото синьо, масленото зелено, както и на всички кафяви и червени нюанси.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...