.

Как да бъдем по-елегантни и грациозни

Как да бъдем по-елегантни и грациозни
Снимка: freedigitalphotos.net

Всяко момиче иска да бъде елегантно и нежно, да има грация и плавни движения. Грубостта в една жена не е естетична и не изглежда добре. Жената е създадена за да е по-нежна, красива и елегантна. Как да бъдем по-грациозни?

 

Взимайте уроци по танци. Те определено ще ви помогнат да усетите тялото си. Може да посещавате балет или други танци като латино. Важното е да се научите да сте в кожата си и да сте по-нежни и освободени в движенията си. Важно е да гледате в огледалата какви движения извършвате, за да можете да се коригирате.

 

Гъвкавост и йога. Гъвкавостта е изключително важна за елегантността и грацията. Благодарение на гъвкавостта и йогата може да очаквате чудеса с вашата стойка. Йогата развива гъвкавостта, кара ви да контролирате тялото си по-добре. Полезни също са и каланетиката, пилатеса и йогалатеса.

 

 

Упражнявайте се. Добрата стойка изисква упражнения. Важно е да осъзнавате всяко движение. В забързания делник не се замисляме особено за движенията, които извършваме. Ако искате да подобрите стойката си, мислете как седите, какво правите и как го правите. Упражнявайте се да не се изгърбвате, докато сте седнали, да дишате правилно и да ходите изправени и с равномерно темпо.

 

Гледайте и се учете от другите хора. Околните могат да бъдат позитивен и негативен пример. Има момичета с ужасни походки и стойки, които са доста отблъскващи. Вземете пример от тях и помислете къде грешат. Може би и вие правите същите грешки. Помислете си за жена, която познавате и е невероятно грациозна. Какво я прави такава? Опитайте се да учите от околните.

 

Отървете се от излишните килограми. Те само ви пречат. Не е нужно да сте прекалено слаба, важно е да се чувствате добре в кожата си и да не сте с наднормено тегло. Трябва да можете да контролирате тялото си напълно, да имате добър тонус и физическа подготовка.

 

Внимавайте със сядането. Много момичета сядат доста тежко и това наистина е грозно. Не се отпускайте тежко, когато сядате на стол или канапе. Опитайте се да сядате лекичко, да се отпуснете нежно в стола.

 

Бъдете красиви и учтиви. Това също е част от женските елегантност и грация. Говорете нежно, не крещете, старайте се да не бързате, когато сте прирпяна и се опитвате да обясните нещо. Усмихвате се повече и бъдете лъчезарна.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...