.

На какви интимни прически се кефят мъжете

На какви интимни прически се кефят мъжете
Снимка: thinkstockphotos.com

Жените определено полагат доста грижи за себе си, за да изглеждат максимално добре. Те си правят прически, обличат се модерно, лакират си ноктите и поддържат хигиената си на ниво. Интимната прическа също не е пренебрегната от страна на дамите. Но какво мислят мъжете по въпроса?

 

Статистиката показва, че в последно време представителите на силния пол не харесват премахването на всички косми от областта на гениталиите. Привържениците на пълното обезкосмяване са едва 12% от мъжете. Останалите мъже предпочитат ппически тип „бермудски триъгълник“ или „бразилска лента“. А ако господата трябва да избират между пълно обезкосмяване със самобръсначка или кола маска, те избират второто, защото кожата е гладка и изключително приятна на допир.

 

 

Явно жените няма нужда да полагат прекалено много грижи за интимното си обезкосмяване, защото мъжете предпочитат да имат нещо „там долу“. Бразилската лента определено е готина и приятна за гледане. Когато космите са късо подстригани и поддържани, те възбуждат допълнително мъжете.

 

Мъжете харесват и по-широката линия, която е около 2 сантиметра. Прическата е подобна на бразилската лента, но не е над срамните устни, а покрива малка част от тях. Тази прическа често се избира от жени, които са изключително страстни в леглото.

 

Често обезкосмяването води до обърнати косъмчета. Може да се справиш с тях, като използваш специални ексфолиращи продукти, но в никакъв случай не се чопли с пинсета или игла.

 

Има голямо разнообразие от интимни прически, така че ако обичаш да експериментираш и да изненадваш партньора си, опитай всички, които ти харесат.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
Fisherman
преди 7 години
3
0
!
Отговори
папугай,като един партизанин,обича да излиза от храстите
papugai
преди 9 години
3
5
!
Отговори
Мъжете харесваме жени, а 12 годишни/бръснати/ с цици се харесват на момчетата, които иначе изпитват трудност и не знаят къде да го вкарат.
Страница 1 от 1