.

Модните тенденции в гримирането през зимата

Модните тенденции в гримирането през зимата
Снимка: Dreamstime

В красотата също има модни тенденции, които често пъти спазваме. Все пак е добре да съобразяваме грима и облеклото си с модата, но не бива да се доверяваме сляпо. Есента и зимата са сезоните, в които често пъти се депресираме и сякаш студеното време ни кара да не се разкрасяваме особено. А не би трябвало! Студените дни не бива да ни демотивират в грижата за тялото и красотата ни. Затова сега ще ви представим зимните тенденции в красотата.

 

Тъмно червило. Като цяло винаги със студеното време идват на мода и по-тъмните нюанси. Тази година не прави изключение, особено модерни ще са тъмночервеното и тъмнокафявото. Те са наистина хита на сезона. Все пак е добре да съобразите нюанса на червилото с цвета на кожата ви.

 

 

Ако сте по-светла, изберете виненочервено или боровинково. Не слагайте алено червено, защото ще изглеждате прекалено бледа. Ако сте с по-мургава кожа, изберете по-тъмно червило. Добра идея са махагонът и бургундското червено. Ако косата ви е тъмна, ще е добре да заложите на бордо.

 

Блясък по ноктите. Зимата винаги е по-модерен късият маникюр, който е с по-тъмни цветове. Тази година ще са изключително модерни бляскавите елементи. Можете да използвате по-светли телесни тонове и да украсите маникюра си с брокат или лъскави лакове. Всякакви бляскави частици са тотален хит. Друг вариант е да нанесете глитърен лак на няколко пръста, а другите да лакирате в подобен цвят, но в пастелен тон.

 

Къдрави коси. Много модерни ще са буклите, направени с маша. Леко накъдрените, начупени коси също ще са наистина добра идея. Модерни цветове ще бъдат тъмното кафяво, черното, платинено русото и всички нюанси на червеното. Много добра идея е тъмно кафяв цвят с червени оттенъци, а освен това тези бои щадят косата повече, отколкото русите тонове.

 

Опушен грим. Той винаги е добра идея за вечерен грим, но този път ще бъде особено модерен. Не се притеснявайте да използвате цветове като черно, зелено и синьо. Можете да „опушвате” очите си в различна форма, според окото ви: бадемова, овална или кръгла. Но не бива да забравяте, че опушеният грим е подходящ за вечерно излизане, а не за ежедневието. През деня можете да си сложите драматична очна линия и ултра черна спирала.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...