.

Дамските дрехи и аксесоари, които мъжете обожават

Дамските дрехи и аксесоари, които мъжете обожават
Снимка: freedigitalphotos.net

Чували сме всякакви мнения относно мнението на мъжете за женската мода. Има много мъже, които не одобряват някои дрехи и аксесоари, защото смятат, че те загрозяват жената и прикриват очарованието ѝ. В днешно време модата ни позволява да експериментираме, да бъдем различни и да сме актуални в облеклото си. И все пак има модни дрехи и аксесоари, които са много харесвани от мъжкия пол. Кои са те?

 

Голите рамене. Противно на повечето очаквания, не винаги деколтето е определяно като много секси. Някои мъже намират дълбоките деколтета за прекалено показни. Вместо това по-добре е да разголиш раменете си. Те са наистина много женствена и секси гледка. Освен това няма да се чувстваш неудобно, както с прекалено голямо деколте. Можеш да избереш красива блуза или рокля за по-официален случай.

 

Коланче около талията. Някои жени доста умело подчертават извивките си и именно това е разковничето, когато искаме да изглеждаме добре. Талията е една от най-сексапилните извивки, които жената притежава. Можеш спокойно да си обличаш по-вталени дрехи и да подчертаваш стройното си тяло с тънко коланче в тази област. Може да е просто блуза или по-дълга риза с тънко коланче.

 

 

Жена, облечена изцяло в бяло. Да се облечеш в бяло е предизвикателство, защото трудно ще го опазиш безупречно чисто. Но този цвят е много секси според мъжете. Те признават, че жена облечена цялата в бяло им изглежда невинна и подсъзнателно искат да я пазят и закрилят.

 

Офис стил. Мъжете намират за много секси официално-деловият стил. Една пола и риза или сако и панталон могат да подлудят един мъж. Разбира се, трябва да ги избереш спрямо фигурата, която имаш. Прекалено късата пола не е подходяща за офиса.

 

Високи токчета. Няма как да минем и без тях. Те са абсолютен фаворит сред мъжете и наистина ги обожават. Харесват жените на токчета, особено когато височините са големи. Ако прибавим и чорапи/чорапогащник, мъжът вече е очарован.

 

Пусната коса. Косата е най-красивият аксесоар на жената и много мъже се оплакват, че приятелките им не ходят с пуснати коси. Момичета, пускайте гривите на воля! Мъжете обожават мекотата на женската коса и много харесват дълги, големи и лъскави гриви.

 

Очила. Вероятно това е един от най-сексапилните аксесоари, според мъжете. Става дума за диоптрични очила, които навяват сексуални мисли в главите на мъжете. Те одобряват носенето на очила и признават, че на много дами им отива.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...