.

Абитуриентските рокли, които ще бъдат модерни тази година [+ снимки]

Абитуриентските рокли, които ще бъдат модерни тази година [+ снимки]
Снимка: thinkstockphotos.com

Остават по-малко от два месеца до един от най-вълнуващите моменти в живота на тийнейджърите – абитуриентският бал. Докато момчетата не се вълнуват чак толкова и бързо си избират костюм, риза и обувки, девойките отделят месеци на подготовката за бала. Балната рокля определено е най-важната покупка, въпреки че гримът и прическата също са от значение. Но е факт, че всичко се подчинява именно на балната рокля – от грима до обувките. Какви модели рокли ще бъдат модерни тази година?

 

Високи цепки


 

Този модел рокли е подходящ за момичетата, които искат да изглеждат максимално секси на бала и да привличат погледите към себе си. Високите цепки придават завършеност на всяка рокля и допълнителна доза сексапил. Подходящи са за момичета, които имат слаби и дълги крака.

 

Гол гръб


 

Ако искаш деколтето на роклята ти да е по-високо, може да заложиш на модел с гол гръб. Тези рокли седят изключително секси, особено ако имаш красива татуировка отзад. Ако нямаш истинска, може да си направиш една само за бала. Така хем ще изглеждаш атрактивно, хем няма да ти се налага да имаш татуировка за цял живот.

 

Червено


 

Ах, този секс, дързък и цвят, който е модерен винаги и за всичко. Тази година червените бални рокли са тотален хит и ако харесваш този цвят, смело заложи на него. С червения цвят не просто пръскаш сексапил, ами показваш и самоувереност и наличие на добър вкус.

 

Дантела


 

Дантелените бални рокли винаги изглеждат много добре. Няма значение дали моделът е семпъл или не, дантелата прави роклята невероятна. Според това на каква рокля ще се спреш, ще изглеждаш или супер сладка и невинна или адски секси. Изборът е твой!

 

Тюл


 

Ако искаш да бъдеш като принцеса от приказките, заложи на рокля с тюл. Те отново са на мода, така че не се притеснявай, че ще бъдеш демоде. Единственото, което трябва да вземеш под внимание е, че са неудобни за танци.

 

Блясък


 

Има някои момичета, които обичат блясъка. Ако ти си една от тях, спри се на модел с кристали и пайети. Със сигурност ще привлечеш вниманието на околните. Внимавай обаче с избора на рокля, защото не бива моделът да е прекалено натруфен.

 

Прозрачна мрежа


 

Тя може да бъде в областта на гърба, деколтето или някъде другаде. Това не е значение. Важното е, че прозрачната мрежа придава загадъчен и провокативен вид. Изключително атрактивни са дългите бални рокли с мрежести елементи.

 

Нещо семпло


 

Девойките, които не обичат прекалено атрактивните рокли, може да заложат на нещо изчистено и семпло. Не се притеснявай, че няма да се забелязваш, именно тези рокли привличат вниманието и показват една класическа женственост, която няма как да се забележи под натруфените модели рокли.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...