.

Чудни съвети за бързо разкрасяване [част първа]

Чудни съвети за бързо разкрасяване [част първа]
Снимка: thinkstockphotos.com

Красотата е стремеж на всяка жена. Няма дама, която да не иска да бъде привлекателна и забелязвана. Разбира се, че всеки човек е красив и има свои силни черти, но е хубаво да ги подчертаем, за сметка на недостатъците си. Сега ще ти дадем няколко съвета за бързо разкрасяване, които ще са ти от полза.

 

Сложи си само основа за грим и забрави за тежкия фон дьо тен. Можеш съвсем бързо да нанесеш основа за грим, която да прикрие дребните недостатъци и да направи кожата ти гладка. След това са ти нужни само коректор и спирала.

 

 

Измий косата си за една минута. Събуждаш се и установяваш, че косата ти изглежда изключително сплескана и няма никаква форма. Време е за сухия шампоан, който ще върне свежестта на косата ти. Нямаш време за душ, затова напръскай корените със сухия шампоан. Нужна е около минута, за да подейства. След това разреши нежно, а ако искаш повече обем, използвай сешоара, като се наведеш силно напред.

 

Шапката също е решение. Ако нямаш време за душ, а сухият шампоан е свършил, просто си сложи шапка. Не е нужно да правиш нищо друго. Можеш да оставиш косата си свободно пусната надолу или да я вържеш на ниска опашка. Плитката също е вариант.

 

Фризирай се, докато спиш. Искаш естествена визия, а нямаш време да си правиш прическа с преса или маша. Изкъпи се и изсуши косата си, докато остане леко влажна. След това нанеси малко количество пяна за коса и се сплети на две плитки. Преспи така и на сутринта можеш да се радваш на страхотни вълни в косите.

 

Жената котка. Все по-модерна става издължената очна линия, която прави очите като котешки. Но е изключително трудно да постигнеш този ефект, особено ако бързаш. Затова можеш да използваш малко картонче, по което да рисуваш извивките. Дори лъжица също би ти свършила работа.

Хидратираща маска преди лягане. През деня кожата ти е подложена на вредни влияния плюс замърсяване. Почистваш хубаво лицето си и бързо лягаш, защото си изтощена от тежък ден. Можеш да си направиш една хидратираща маска, която да успокои кожата ти. Използвай намачкано авокадо и нанеси лек крем след маската.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...