.

Как да бъдеш по-женствена [част първа]

Как да бъдеш по-женствена [част първа]
Снимка: freedigitalphotos.net

Всяко момиче трябва да бъде красиво и женствено. Проблемът е, че много от младите девойки се притесняват да показват своята женственост или смятат, че това не е модерно. Всъщност женската енергия и красотата, която носи всяка дама са неща, които не излизат от мода. Как да бъдеш по-женствена?

 

Обличай се като момиче. В последните години модата стана унисекс. Дрехите се различават само по размери, а кройките и моделите са почти еднакви и за двата пола. Това унифициране е хубаво до една степен, но сякаш типично дамските дрехи останаха на дъното на гардероба. Не се притеснявай да сложиш пола, вместо късите панталонки. Роклята също е добро решение за най-горещите дни. Обличай си типично женски цветове като розово, оранжево и червено, както и обувки на висок ток.

 

 

Не се страхувай от аксесоарите. Не бива да се притесняваш да освежиш гардероба си, като прибавиш бляскави аксесоари. Може да са от благородни метали или от маниста, материалът няма значение, важното е да са в твоя стил. Момичетата могат да носят много бижута, за разлика от момчетата, които трябва да са по-обрани с тези аксесоари.

 

Не се срамувай от грима. Гримирането е нещо типично женско, което подчертава красотата и заличава дребните дефекти. Не е нужно да си правиш професионален грим всеки ден, трябва ти само малко грим, за да изглеждаш още по-добре. Молив за очи, спирала и едно червило ще свършат чудеса и всички ще забележат промяната в теб. Не е нужно да слагаш тонове грим, но е задължително да подчертаеш красотата си, особено ако отиваш на купон или празник.

 

Без момчешки прически! На някои момичета им хрумва да си отрежат косата късо. Най-често това се случва заради любовно разочарование и последващото желание за промяна. Но момичета, това не е добра идея. Експериментите с косата може да са с цвета или различната форма на прическата, но късата коса е подходяща за мъжете. Всяко момче обожава дългокоси момичета, които имат гладки и красиви коси. Прическата ти трябва да бъде поддържана, ако се боядисваш – прави го редовно, за да нямаш прораснали корени. Мъжете обичат прическите, затова не се притеснявай да се къдриш, изправяш или да експериментираш с формата на косата си.

 

Поддържай тялото си във форма и внимавай с килограмите. Това е важно за всеки човек, но е факт, че момичетата лесно се вманиачават в теглото си. Не е хубаво да бъдеш с наднормено тегло не само, защото не е естетично, но е рисковано и за здравето ти. Същото важи и за прекалено слабите момичета, те също трябва да внимават със здравето си. 


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
tonybadams
преди 8 години
0
1
!
Отговори
нищо съществено. За повече Кобилкина :)
Страница 1 от 1