.

Как да си избереш сутиен, който да ти седи добре

Как да си избереш сутиен, който да ти седи добре
Снимка: iStock

Мислиш си, че изборът на сутиен е лесно нещо, но това не е така. За да изглежда бюстът ти добре, сутиенът ти трябва да ти е по мярка. Има най-различни модели, но не всички ще ти отиват. Премери всичките, преди да се спреш на най-подходящия за теб. Имай предвид, че когато си избереш правилния за теб сутиен, гърдите ти може да са малки, но благодарение на него да изглеждат големи и сочни.

 

Спри се на сутиен с достатъчно подплънки, фабричен релеф или вградени вложки, които ще уголемят бюста ти визуално. В магазина поискай сутиени, които са по-обемисти, за да може да направиш гърдите си по-големи, без да се налага да си правиш пластична операция.

 

 

Както при дрехите, така и при сутиените може да има разминаване в размера. Това, че на една марка носиш 65В, не означава, че на друга сутиенът с размер 70В няма да ти седи по-добре. Затова е препоръчително да се консултираш с продавач – консултанта, ако забележиш разминаване в размера и сутиените, които си си избрала да мериш, не ти седят добре.

 

Когато си избираш сутиен не е важно само как ти седи отпред, но и отзад. Възможно е гърдите ти да изглеждат по-големи, но ефектът няма да е добър, ако подчертава тлъстинките по гърба ти. Затова, когато мериш сутиен, се гледай както отпред, така и отзад.

 

На пазара има доста евтини сутиени, които със сигурност те изкушават. Хубаво е обаче да отделиш достатъчна сума пари и да си купиш качествено бельо. Скъпите сутиени обикновено са от еко материи, специални повдигащи вложки, перманентна форма на чашката, банели, сменяеми презрамки и т.н. Екстрите и качеството определено си заслужават парите, които ще дадеш.

 

Преди години е било задължително сутиенът и бикините да са в един цвят. В днешно време няма проблем цветовете да са различни, стига да си отиват, разбира се. Не е нужно да си купуваш цял комплект, ако ти харесва само сутиенът. Купи си други бикини, които си отиват с него и не се притеснявай, че са две отделни парчета.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...