.

Няколко начина да се отървеш от тънките вежди

Няколко начина да се отървеш от тънките вежди
Снимка: freedigitalphotos.net

Веждите са много важна част от лицето на всяка жена. Те могат да направят очите ти оптически по-големи. Затова трябва да подбереш правилната форма и дебелина за твоето лице. Някои момичета допускат грешката да изтънят прекалено много веждите си, които после трудно порастват отново. В един момент се оказва, че искаш по-дебели вежди, но косъмчетата почти не растат. Какво да правиш в този случай?

 

Бадемово масло. То е много полезно за косата и ускорява растежа. Използва се за направата на много маски, които заздравяват косъма и го карат да расте по-бързо. Затова пробвай всяка вечер да мажеш веждите си с бадемово или рициново масло. Преспивай така, а на сутринта почиствай с тампонче памук. След около месец редовна употреба, трябва да има ефект.

 

 

Молив за вежди. За съжаление, моливът за вежди има лоша слава. В последно време почти всяко момиче започна да прекалява с употребата му. Всъщност моливът може да бъде твоето оръжие срещу тънките и неестетични вежди. Трябва да подбереш правилно своя цвят. Не избирай твърде светъл или тъмен молив, важно е да го съобразиш с цвета на косата си. Не излизай много от очертанията на веждите и не прави остри ръбове е основата, за да имаш по-естествен вид.

 

Перманентен грим. Другата опция е перманентен грим. Той е траен и сравнително евтин метод, който ще те отърве от тънките вежди. Важното е да знаеш какво точно искаш и да обясниш добре на служителите в студиото. Отиди на проверено място, защото при възможна грешка, трудно ще премахнеш пигментирането.

 

Екстеншъни за вежди. Вече на пазара се предлагат и екстеншъни за вежди. Всъщност това са малки косъмчета, които се прикрепват към кожата с безвредно лепило. Плюсът е, че те не се размазват, както обикновения молив при досег с вода или пот. Косъмчетата са изкуствени и много тънки, ако подбереш правилния за теб цвят, можеш спокойно да запълниш веждите си. Вече са изключително модерни в САЩ и се намират на цени от 75 до 350 щатски долара.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...