.

Как да се сдобиеш със секси коремче от днес за утре?

Как да се сдобиеш със секси коремче от днес за утре?
Снимка: iStock

Навън времето е горещо и повечето хора търсят спасение на морето и по басейните. Ти също имаш намерение да се разхладиш по този начин след няколко дни, но се притесняваш от външния си вид и по-точно от коремчето. За щастие има няколко прости и ефективни неща, които може да направиш, за да изглеждаш максимално добре по бански.

 

Храни се бавно – хубаво е сутринта, когато закусваш преди плаж, да се храниш бавно и да се наслаждаваш на храната. Ако ядеш прекалено бързо е възможно да погълнеш въздух, който да доведе до подуване на корема.

 

 

Не яж зеленчуци – може да са нискокалорични, но зеленчуци като брюкселско зеле, броколи и карфиол могат да доведат до подуване на корема, защото съдържат голямо количество фибри. Ако все пак не искаш да се откажеш напълно от тях, може да ги хапваш, но в минимални количества и не преди да отидеш на плаж.

 

Тренирай – няма как да се сдобиеш със секси коремче, ако не извършваш никаква физическа активност. Освен коремни преси, трябва да правиш и други упражнения, които ще оформят перфектната ти визия. А и колкото повече мускулатура имаш, толкова по-бързо ще гориш приетите калории.

 

Хапвай храни, които предотвратяват подуването на корема – както има храни, които водят до подуване, така има и такива, които го предотвратяват. Такива са банани, ананас и папая. През горещите летни дни като цяло е добре да наблегнеш на консумацията на плодове.

 

Направи си английска баня – това може да стане, ако имаш вана у дома. Ако не помоли някой приятел да използваш неговата. Напълни си я и сложи две чаши морска сол във водата. След това трябва да поседиш около 30 минути. Солта издърпва водата от тялото, а колкото по-малко вода имаш, толкова по-плосък ще е коремът ти. Специалистите препоръчват английската баня да не се прави често, защото може да доведе до проблеми със здравето.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...