.

Формата на ноктите разкрива характера ти

Формата на ноктите разкрива характера ти
Снимка: iStock

Има много неща, които разкриват характера ти. Едно от тях е формата на ноктите. За да разбереш повече за себе си или за някоя приятелка, виж каква е формата на ноктите ти/ѝ:

 

Квадратни нокти – с такъв маникюр обикновено са прагматичните дами, които са здраво стъпили на земята и знаят какво искат от живота. Тези жени си поставят цели и правят всичко възможно, за да ги осъществят. Дамите с квадратни нокти са балансирани и сдържани личности, особено когато ситуацията е напрегната. Те определено знаят как да се държат и да задържат вниманието на мъжа до себе си.

 

Сн

Правоъгълни нокти – дамите с такива нокти се наслаждават на живота и се радват на малките неща. Те са изключително весели личности и често са душата на компанията. Имат положителна енергия, която може да оправи настроението на всеки.

 

Кръгли нокти – жените с кръгли нокти също обичат живота и умеят да му се наслаждават. Те избягват конфликтите и предпочитат да имат спокойни взаимоотношения с близките си. Създават добро впечатление у околните, които ги смятат за мили и отзивчиви дами.

 

Овални нокти – представителките на нежния пол, които имат овална форма на ноктите, са чувствителни и състрадателни. Интересното при тях е, че както могат да бъдат много уязвителни, така и доста силни личности. Тези дами обичат да мечтаят и правят всичко възможно, за да сбъднат мечтите си. Мразят несправедливостта и винаги, когато имат конфликт с някого, успяват да излязат с достойнство и не се страхуват да признаят, когато са сгрешили. Може да се каже, че са изключително искрени и лоялни приятели.

 

Бадемови нокти – обикновено такъв маникюр имат ведрите, свободни и лъчезарни жени, които никога няма да те разочароват. Те са лоялни и честни и може да се каже, че са пример за подражание за повечето хора. Дамите с такъв маникюр никога няма да те наранят или обидят.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...