.

Обувките, които всяка жена трябва да има в гардероба си

Обувките, които всяка жена трябва да има в гардероба си
Снимка: iStock

Модата се променя постоянно, но красивите и стилни обувки винаги ще бъдат актуални. Те завършват тоалета и са в състояние да превърнат в секси красавица всяка жена. Представителките на нежния пол са известни с любовта си към обувките и колкото и чифтове да имат, те никога не са им достатъчни.

 

В гардероба с обувки жените задължително трябва да имат осем незалязващи класики. Кои са те?

 

Пантофки – тези обувки са изключително удобни и са подходящи за дните, когато усещаш краката си уморени от високите токчета. Също така са добра идея, когато си на купон/сватба или на друго мероприятие, където се очаква да танцуваш до насита.

 

 

Високи ботуши – за съжаление, остават няколко месеца до зимата. А през студените зимни месеци няма нищо по-хубаво от чифт хубави високи ботуши. Не пести пари за ботуши, защото те трябва да са качествени и да те пазят от ниските температури и снега.

 

Обувки с висок ток – високият ток определено е синоним на грация и женственост. 10 сантиметра е най-оптималният вариант, но може да си вземеш и по-високи, стига да са ти удобни за ходене. Добре е да имаш поне един чифт черни обувки на висок ток, които да можеш да връзваш с почти всеки тоалет в гардероба си. През лятото може да заложиш и на моделите в ярки цветове.

 

Сандали – на пазара има най-различни модели, но няма нищо по-хубаво и удобно от класическите черни сандали, които оптически издължават краката.

 

Чехли – когато навън е горещо, няма нищо по-хубаво от чифт хубави елегантни дамски чехли с тънка каишка. Те са не само стилни, но и много удобни.

 

Боти – още един чифт зимни обувки, които трябва да имаш в гардероба си. Ако си избереш модел в черно, ще ти бъде лесно да ги комбинираш с дрехите си.

 

Кецове – не бъди от момичетата, които си мислят, че равните обувки не могат да бъдат стилни, защото това не е вярно. Стилът си е стил, дори когато става дума за спортни обувки. Дали ще си вземеш кецове, маратонки или гуменки – няма значение, важното е да ти харесват и да са ти удобни.

 

Обувки на платформа – ако не ти е удобно да ходиш на обувки с висок ток, а си ниска, може да заложиш на платформите. Те ще ти дадат няколко сантиметра отгоре и няма да натоварват излишно краката ти.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...