.

Какъв грим е модерен през есента

Какъв грим е модерен през есента
Снимка: freedigitalphotos.net

Вече те запознахме с модните тенденции през есента. Време е да разбереш и какъв макиаж ще се използва най-често през този сезон.

 

Червило. Най-актуално червило през есента ще бъде ярко и силно като тон. Съветваме те да избереш наситени цветове - малиненочервено, бургундско, ягодово или синя слива. Розовото също се очертава да бъде доста използван цвят. Модата от 90-те години нa миналия век се завръща – ярко  очертани контури и контраст между белотата на лицето и цвета на устните. Неутралните тонове също са актуални.  Бежово червило, почти без цвят, е доста предпочитано от жените, които не обичат да блестят с ярки цветове. Модерният в момента руж по бузите е розовеещ или червен. Повечето модни стилисти съветват дамите този сезон да са ярко напудрени, с алени бузи. Така контрастът е пълен - яркочервени бузи и устни, начервени пак в силни цветове или неутрални.

 

 

Готик визия. Тя също е много модерна този сезон. Състои се в използването на много тъмнолилаво червило или дори черно, лицето е с порцеланов бял фон дьо тен, скулите подчертани в розово-червено. Очната линия ще продължи да бъде най-актуалното средство за подчертаване на очите. За да добиеш готик визия трябва очите ти да са изрисувани с плътен черен контур. По този начин формата се удължава и погледът добива драматично въздействие. Сенките за очи тази есен са предимно в бронзова гама - класическо златисто и сребристо. Опушеният грим също ще бъде доста използван. Можеш да постигнеш този ефект с черен или кафяв молив. Ползвай сенки в сиво и черно, ще постигнеш ефектна визия. Отново с черен молив можеш да подчертаеш и долната част на миглите, точно в основата. Така визията става напълно ретро и актуална за сезона.

 

Миглите. През есента задължително използвай спирала. Нанеси я на няколко пласта, за да изваеш всяка мигла и така миглите ти ще приличат на тези на куклите. А за любителките на авангардния стил, стилистите предлагат пайети и камъчета. Наредените камъчета по слепоочията отварят визията и жените, които ги използват блестят като филмови звезди. Можеш да използваш и спирала със сребрист брокат, тя ще очертае крайчетата на миглите. Това е най-сигурният начин за постигането на бляскава визия и приковаването на всички мъжки погледи към теб.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...