.

Как да имаш вид на скъпо облечена дама

Как да имаш вид на скъпо облечена дама
Снимка: freedigitalphotos.net

Всяка жена иска да изглежда ефектно и скъпо облечена. Не всички обаче имат възможност да си позволят да носят скъпи дрехи. Всъщност е възможно да придобиеш вид на луксозно облечена мадама, без да се разориш. Ето как.

 

Старай се да изглеждаш стилно по естествен начин. Обикновено хората, които се стараят да привлекат внимание твърде демонстративно, ги смятат за позьори и сноби. Стилът е вродено качество. Не можеш да го изградиш само със скъпи дрехи. Никога не демонстрирай етикетите  от дрехите. Глупаво е да парадираш, че носиш дрехи на известна марка. Така издаваш, че това е необикновено за теб и се излагаш. Не бъди твърде повърхностна. Всъщност в средите на елита вече се обръща по-голямо внимание на детайлите, а не на марката. Например един малък и на пръв поглед незабележим пръстен може да каже за притежателката си повече, отколкото всички етикети на света.

 

Бъди сдържана. Позьорството, себеизтъкването и шумното говорене е присъщо на бедните, които с всички сили се опитват да привлекат внимание върху себе си, както и на тези, които току- що започват да се издигат в обществото. Истинските богаташи няма смисъл да се самоутвърждават за сметка на гардероба или вниманието на другите. Ключът е да се научиш да изглеждаш ефектно и да имаш самочувствие по естествен ненатрапчив начин. За тази цел обаче е необходимо не само правилно да избираш дрехите, но и да ги съчетаваш по подходящ начин.

 

Не се опитвай да изненадваш околните с много по-скъпо облекло. Замисли се, че ако имаш само една много скъпа дреха, другите ще забележат това. Така ще бъде очебийно, че можеш да си позволиш само една луксозна дрешка. Богатите хора изглеждат добре винаги.

 

 

А елегантността е в детайлите, както вече казахме. Това е една от най-важните тайни за луксозен вид. С помощта на дребните неща можеш да демонстрираш изискания си вкус много по-ярко, отколкото да носиш фрапиращи аксесоари.

 

Също така трябва да свикнеш с вниманието и комплиментите, които ще получаваш. Най-важното е да се държиш непринудено, да има стил и в поведението.

 

Всъщност не е важно да имаш скъпи дрехи или пък да заблуждаваш околните, че имаш такива. Да бъдеш естествен е много по-важно, по-забележимо е ако имаш вкус, дори да бъдеш облечена с не толкова скъпи дрехи. Правилните хора ще те оценят.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...