.

Модата на кожените дрехи

Модата на кожените дрехи
Снимка: freedigitalphotos.net

Напоследък доста често навлизат на мода кожените панталони, дори и блузи. Oблеклата от гладка кожа винаги са били интересни, вълнуващи и в голяма степен провокативни. Причината е, че те винаги стоят секси. Независимо дали става дума за рокерско яке, или къса права пола, кожените дрехи успяват така да подчертаят красотата на фигурата, така че да стоят нито твърде скромно, нито прекалено вулгарно. Ако наистина искаш да привлечеш внимание, това е твоята дреха. Наред с по-спортните и ежедневни модели, този сезон ще се носят и много елегантни, с които спокойно можеш да отидеш дори на официално събитие. Още повече, че кожените дрехи са хита на предстоящата зима. Ето още информация.

 

 

Малка кожена рокля. Черна, кафява, виненочервена, аленочервена, в неутрален светъл цвят, избери според предпочитанията. Актуални са всички изброени цветове. По-важно е решението по отношение на силуета. Това зависи както от фигурата, така и от мястото/събитието, където възнамеряваш да я облечеш. Класическата права рокля е чудесна за делови/официални ангажименти. Ако избереш такава с прихлупване, може да бъде разнообразен модел, който не е така строг като правия, но не е и твърде артистичен. Ако имаш по-пълен ханш, може да заложиш на рокля, която е кожена само в горната си част, а в долната е разкроена и от мека материя, скриваща несъвършенствата. Силует с подчертана талия и А-кройка скрива по-плътните бедра, а стройните крака може да покажеш не само с къса пола, а и с нестандартна асиметрична малка рокля.

 

Направи комбинация. Облеклото ти може да бъде в две части. Може да направиш комбинация с панталон или пола, като водещи в случая за избора са особеностите на фигурата. Внимавай с панталона. Слим моделите подчертават всяка извивка на краката, така че прецени какво искаш да покажеш. По-смелите могат да екпериментират с по-екстравагантни кожени модели, стига фигурата да позволява подобни волности. Актуални този сезон например са кожените бюстиета, по-необичайните якета (с дантелени ръкави) или пък блузите с елементи от кожа. Минипола на ресни (а те продължават да са модерни) ще стои добре на жени с красиви крака дори и при нисък ръст. Разкроената, по-дълга пола би прикрила по-пълните бедра доста сполучливо.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...