.

Как да носиш дънковата си риза

Как да носиш дънковата си риза
Снимка: freedigitalphotos.net

Тя е доста ефектна и отива на почти всяко облекло. Ето няколко идеи как да я носиш.

 

С дънки и пантофки. За дните, в които не е толкова студено, винаги можеш да сложиш върху краката си панрофки с тънки подметки. Избери ги в по-активен цвят, допълни с дънки тип цигара, и сложи дънковата риза. Не забравяй да сложиш като завършек огледалните слънчеви очила — особено модерни напоследък.

 

С кожен колан. Едно от големите удобства на дънковата риза е свързано с това, че тя не изисква винаги да я съчетаваш със себеподобни дрехи. Пола над коленете в светъл нюанс, кожен колан, уж небрежно завързан за кръста, и лачени обувки на висок ток са достатъчни, за да изглеждаш много фешън.

 

С пончо. Когато ти е студено и се чудиш какво да облечеш под пончото, което топли, но все пак трябва да имаш нещо отдолу, дънковата риза е страхотно решение. Тук отново със слънчеви очила ще изглеждаш страхотно. Хем са непреходен аксесоар, хем може да ти влезат в употреба и да те предпазят от пряк контакт със слънчевите лъчи.

 

 

С пола по тялото. Ако искаш да подчертаеш елегантността на бедрата и женствеността на таза, избери тази комбинация. Памучна пола по тялото и дънкова риза, завързана за кръста. Разбира се високите токчета са почти задължителни, за да може да завършиш сексапилния си вид.

 

С огромен пуловер. Винаги ще бъдеш модерна, ако избереш дънкова риза и развлечен пуловер с голяма яка. Ще изглежда добре и ако обуеш прилепнал лъскав клин. Контрастът между широко(пуловер)  и тясно(клин) стои най-добре.

 

С дълго палто. Обуй панталони по тялото, облечи тениска, отгоре нахлузи разкопчана дънкова риза, върху нея кашмирено палто и завърши с лачени кецове с дебела подметка (те са актуални напоследък). С гердан от перли и сако. Изрови от кутията си за бижута гердан с бели перли и го сложи на врата. Излишно е да споменаваме, че си с дънкова риза, загащи я за панталона (ще стои супер на бял такъв) и отгоре сложи черно сако. Косата може да бъде елегантно прибрана на кок или пусната с къдрици на масури. Перфектна визия.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...