.

Блестяща усмивка

Още подобни новини
Блестяща усмивка
Снимка: freedigitalphotos.net

Всички знаем, че първото впечатление има огромно значение. Дали си на училище, на парти или просто сред приятели, усмивката е най-добрата визитка. Белите блестящи зъби говорят много за теб, както по отношение на естетиката, така и на здравето, и всеки аспект от визията ти има значителен принос за невербалната комуникация. Защото ако се смята, че очите са прозорецът към душата, тогава усмивката е ключът към успеха.

 

Усмивката ти може да каже много за теб още преди дори да си проговорила. Тя е отражението на женственост, стил и това колко бреме инвестираш във външния си вид. Усмивка, която излъчва красота и здраве, може да направи една жена самоуверена и готова да привлече всеки поглед. Проучване показва, че 89% от жените вярват, че хубавата усмивка е най-важната особеност, когато става дума за красота. А друго проучване сочи, че 85% от хората смятат, че усмивката е първото нещо, което хората забелязват у някого. Но вероятно няма нужда от никакви проучвания, за да знаеш, че когато се усмихваш, всичко придобива друг смисъл и нещата се променят към по-добро.

 

 

Ето защо специалистите създават ново поколения препрат, така че да можеш да се усмихваш спокойно и всеки около теб да се наслади на положителната ти енергия. Някои пасти за зъби са доста ефикасни и трайно избелват зъбите. Обикновено едно дълбоко козметично избелване става реалност само за две седмици чрез отстраняване на повърхностни петна. Гореспоменатите пасти за зъби съдържат избелващи вещества, които действат ефикасно и микрочастици, които работят както на повърхността, така и на всички нива на зъбите. Затова редовното миене пречи на повторната поява на петната и емайла ти остава блестящ без да бъде увреден.

 

Тези пасти за зъби не се отличават само по отношение на естетиката. Те са създадени по високи изисквания и предлагат специален аромат, който оставя усещане за свежест и чистота с дълготраен ефект, който става видим много бързо.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...