.

Как да се справиш с някои дребни неща относно визията ти

Как да се справиш с някои дребни неща относно визията ти
Снимка: freedigitalphotos.net

Момичетата винаги искат да изглеждат перфектно. Затова се грижат много за визията си. Понякога обаче се появяват дребни несъвършенства, които хич не са приятни. Ето как да се справиш с някои от тях и какво да добавиш, за да изглеждаш страхотно.

 

Блясък в косите. Ако искаш страхотни сияещи коси, натопи четката си за грим в блестяща пудра за лице и мини с нея по кичурите за мигновен озаряващ ефект. Блестящите частички улавят светлината, докато самата пудра прави корените на косата ти по-повдигнати.

 

Туширай омазняването. Без значение с колко добре направен сешоар си, възможно е кичурите отново да се омазнят след няколко дни (всъщност това е съвсем нормално състояние предвид мръсния въздух и това, че винаги момичетата си пипат косата). За да ги освежиш, сложи две-три капки разтвор от хамамелис (можеш да го намериш в някои билкови аптеки) върху памучен тампон и мини с него в корените на косата.

 

 

Как да укротиш кичурите си? Ако напоследък косата ти не изглежда добре, то проблемът би могъл да бъде в погрешно избрани (или нанасяни по неправилен начин) продукти. Ето някои гафове, които да избягваш при различните типове коса.

 

Права. Ако притежаваш наистина права коса, не пропускай балсама (той няма да я утежни, както вероятно си мислиш). Без хидратиране външният слой на косъма се изсушава и кичурите се отпускат и сплескват. Препоръчително е накрая добре да изплакнеш

.

На вълни. Ако имаш рехави къдрици, избягвай да ги миеш със силен шампоан. В противен случай, може да се образува натрупване и косата ти да изглежда много зле. Спри се на почистващ шампоан, който ще придаде на къдриците ти еластичност и мекота.

 

Къдрава. Нанасянето на изглаждащ спрей върху гъсти къдрици не дава добър ефект, особено ако не го впръскваш във влажна коса, когато спиралите ти есе още не са се оформили. Винаги преди сушене втривай пяна в кичурите си.

 

Съвет: купувай продуктите, които използваш в комплект. Обикновено цената му е много по-изгодна от тази, която би дала, за да си вземеш продуктите отделно. Също така е добър вариант да си взимаш и големи количества (ако знаеш, че продуктът действа на косата ти). Може да ти изглеждат скъпи, но всъщност е по-изгодно така, тъй като ги ползваш повече време


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...