.

Как да бъдеш секси на първа среща

Как да бъдеш секси на първа среща
Снимка: iStock

Всеки път, когато се приготвяш за първа среща, искаш напълно да промениш визията си – купуваш си нови дрехи, отиваш на фризьор, оправяш си маникюра и т.н., забравяйки, че той те е поканил, защото те е харесал такава, каквато си. Това, разбира се, не означава, че не трябва да изглеждаш добре на първата ви среща, но и не бива да се престараваш. Просто бъди себе си.

 

Виж няколко съвета за първа среща, които ще ти помогнат да го впечатлиш:

 

Помисли относно обстановката – хубаво е да се облечеш подходящо за мястото, където ще бъдете. Със сигурност няма да се чувстваш добре, ако си прекалено нагласена и отидете на боулинг или ако не си достатъчно добре облечена, а отидете на изискано място. Затова е добре предварително да знаеш каква ще бъде обстановката на мястото, където ще бъде първата ви среща. Ако той не иска да ти каже, за да те изненада, намери златната среда и вземи със себе си несесер с малко гримове в него, за да може да се дооправиш, ако има нужда.

 

 

Не ходи на козметик преди срещата – става въпрос за процедури, свързани с лицето. Обикновено те водят до възпаление, затова не си ги прави непосредствено преди срещата, може да отидеш няколко дни по-рано, но пак рискуваш лицето ти да е зачервено на първата ви среща. Затова те съветваме да отложиш процедурата за друг ден.

 

Обърни внимание на грима – не бива да го пропускаш, но и не трябва да прекаляваш с употребата му. Ако по принцип не носиш фон дьо тен, не си слагай на първата среща, защото мъжете не си падат по напластяването му. По-добре подчертай красивите черти на лицето си – нанеси руж върху скулите за приятна руменина, извий миглите си, сложи си малко гланц за устни и т.н. Също така не забравяй за употребата на база за грим, за да подготвиш кожата си за гримиране.

 

Не прекалявай с прическата – както вече споменахме, той те е поканил на среща, защото те харесва такава, каквато си. Може да си направиш някаква семпла прическа, но не бива да прекаляваш с промяната на косата си.

 

Бъди себе си – нагласи се, чувствай се добре в кожата си, но се постарай да бъдеш себе си и да си уверена. В никакъв случай не си обличай дрехи, които не са твой стил и не си прави прическа, която не би си направила в ежедневието. Направи промени по себе си, но в рамките на разумното.

 

Избери внимателно парфюма – препоръчително е да избягваш тежките аромати. По-добре заложи на нещо свежо и леко и не се пръскай прекалено много.

 

Оправяй грима си от време на време – хубаво е поне 1-2 пъти по време на срещата да отскочиш до тоалетната и да оправиш грима си на спокойствие – сложи си червило/гланц, малко пудра и оправи косата си, ако има нужда.

 

Използвай лосион за тяло – след като се изкъпеш преди срещата е добре да нанесеш върху тялото си лосион или олио. По този начин ще направиш кожата си копринено мека и с приятен аромат.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...