.

Какви бански ще бъдат модерни през лято 2016

Какви бански ще бъдат модерни през лято 2016
Снимка: iStock

Въпреки че времето навън все още не е за бански, добре е да помислиш какъв да си вземеш, ако имаш намерение да обогатиш гардероба си. Това лято определено ще има огромно разнообразие от модерни бански. На мода ще бъдат както целите бански, така и тези с ресните, които са били модерни през 70-те. Също така ще бъдеш модерна на плажа, ако си с изрязан модел бански, с бански с връзки или къдрички.

 

Кои са модерните бански това лято?

 

Цял бански

Факт е, че целите бански са актуални винаги под една или друга форма. Това лято на мода ще бъде класическият цял бански с презрамки. Модерен ще и целият бански, изрязан около талията. Ще бъдеш модерна и ако си с цял бански с дълбоко до пъпа деколте.

 

Бански с ресни

Определено банските с ресни са секси, благодарение на тяхното нежно ретро бохо излъчване.

 

 

Бански с висока талия

Още един ретро модел, който ще бъде модерен това лято. Имай обаче предвид, че банските с висока талия не отиват на всеки, така че не си взимай само защото ти харесва, ако не ти стои добре.

 

Бански с къдрички

Тези бански придават нежност на излъчването и добавят обем на правилното място, т.е подходящи са за жени, които имат малки гърди.

 

Бански с връзки

Модерни ще бъдат целите бански, към които в горната част има добавени връзки. Най-често ги има в съчетание при целите бански с много дълбоки деколтета. При банските, които са от две части, обикновено са при горнищата и имат декоративна функция.

 

Плетени бански

Обикновено хората свързват плетените дрехи със студените зимни дни. Банският ти обаче също може да е плетен и хем да си интересна, хем да си модерна. Плетените акценти обикновено са на горнището.

 

Бански с бандо

Този бански определено не е от най-удобните, но пък е от най-сексапилните. Също така не оставя онези бели следи от презрамките, които другите бански оставят.

 

Бански с къс топ

Тези бански определено имат по-спортно излъчване. Горната част наподобява къс топ, обикновено е с високо деколте и презрамки или връзки около врата.

 

Бански с едно рамо

През лято 2016 на мода ще бъдат банските с асиметрично горнище. Те са изключително елегантни и придават много сексапил.

 

Вече знаеш кои модели бански ще бъдат модерни това лято, но е добре да си наясно и с модата при цветовете. Най-актуални ще бъдат ярките и забележими цветове, като оранжево и кралско синьо, например. Класическите бяло и черно също ще бъдат модерни. Сред принтовете актуални ще са райето и флоралните мотиви.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...