.

Проблемите, които срещат момичетата с малки гърди, когато си търсят нов бански

Проблемите, които срещат момичетата с малки гърди, когато си търсят нов бански
Снимка: iStock

Всяко лято момичетата с малки гърди имат проблем, когато си купуват нов бански. Те обикалят десетки магазини, докато си харесат модел, който пасва на малкия им бюст. Виж кои са най-често срещаните проблеми на момичетата с малки гърди, когато обикалят магазините и си търсят нов бански:

 

За съжаление, когато едно момиче има малки гърди, не означава, че има и малко дупе. А в някои магазини не продават отделно горнището и долнището и няма как да съчетаеш два размера, за да ти бъде по мярка банският.

 

 

Понеже имаш малки гърди, предпочиташ горнището ти да има подплънки. Те определено те правят по-секси, но е малко досадно, когато се налага всеки път, излизайки от водата, да изстискваш горнището си.

 

Незнайно защо повечето модели, предназначени за малък бюст, са с по-малко плат и сякаш са направени само да покриват зърната, но не и целите гърди. А такъв модел горнище не се харесва на всички представителки на нежния пол.

 

Много ти се иска да нямаш разлика и да хващаш спокойно тен без горнище, но нямаш достатъчно смелост да го направиш и тайно завиждаш на жените с големи и привлекателни гърди, които могат да се пекат както с горнище, така и без.

 

Подплънките придават допълнителен обем на бюста ти, но някои момичета не ги харесват и предпочитат модели, в които няма. И докато намериш горнище, което ти пасва, минават поне няколко лета.

 

Иска ти се да си купиш цял бански, но когато мериш такъв в съблекалнята, установяваш, че не ти седи никак добре. Целият бански е подходящ за момичета със симетрични тела, иначе рискуваш отдалеч да заприличаш на малко дете, тичащо по плажната ивица.

 

 

През последните няколко години на пазара се появиха горнища, тип лента, които са идеални за равномерен тен, но допълнително сплескват гърдите. А твоите и без това са малки.

 

Всеки път, когато има вълни в морета, се притесняваш, че банският ти ще падне във водата и всички ще видят гърдите ти. Затова постоянно го придържаш, ако вълнението е силно.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...