.

Запази лятното си излъчване и през есента

Запази лятното си излъчване и през есента
Снимка: iStock

Лятото е към своя край, но това не бива да ни натъжава. Всеки сезон си има своите плюсове и минуси, така че може само да се радваме, че имахме поредното незабравимо лято и да чакаме с нетърпение следващото, като междувременно се потопим в коледните и новогодишни празници, радваме се на снега, на първите цъфнали дръвчета и т.н. Докато дойде Лято 2017.

 

И въпреки че другия месец лятото официално ще си отиде, това не означава, че ние трябва да го пускаме. Представителките на нежния пол могат да използват няколко доказани трика с помощта на които ще успеят да запазят лятното си излъчване.

 

 

Основата при гримиране е изключително важна. Нанасяй на лицето си лека и бляскава база. Още е рано за плътните и тежки фон дьо тени. Високите летни температури и сухите ветрове изсушават кожата и затова е препоръчително да се използват подхранващи продукти.

Нанеси бронзиращ крем, който ще матира по-малко кожата от пудра с подобен ефект. Нека нанасянето стане с подходяща четка и леки движения. Добре е да обърнеш внимание на скулите и горната част на носа, където слънцето обикновено изгаря кожата.

 

Ако нанесеш по-светли тонове фон дьо тен на определени места на лицето си, ще направиш така че да изглеждаш все едно грееш отвътре навън. Сложи на скулите и по средата на горната устна. Може да си сложиш и на долния клепач вместо сенки.

 

Не е необходимо да си слагаш няколко различни цветове сенки, за да постигнеш завършен вид на дневния си грим. Истината е, че перфектността се крие в простичките неща. Затова е добре да използваш малко продукти – хубаво основа, матиращ тонер, highlighter и спирала.

 

И последната стъпка е нанасянето на червило или гланц за устни. Избери в прасковен цвят или с малинови нотки и ще имаш завършен вид на лятната си визия.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...