.

Как дупето ти да изглежда съблазнително

Как дупето ти да изглежда съблазнително
Снимка: iStock

Ако искаш дупето ти да изглежда съблазнително и секси, трябва внимателно да подбираш дрехите си. Торбестите дрехи са лоша идея, защото могат да разпънат като на широк екран задните ти части, а талията просто се губи. Тъмните дрехи с ластичен ефект или колан са за препоръчване, защото визуално намаляват размера на дупето ти.

 

 

Когато ходиш по магазините винаги поглеждай дупето в огледалото си и преценявай дали изглежда добре или не. Дори една скъпа и дизайнерска дреха може да съсипе дупето ти, тя може да изглежда добре отпред, но отзад да не е за теб. Дори едни дънки да са ти съвсем по мярка, ако джобовете са поставени неправилно, задните ти части ще изглеждат значително по-големи, отколкото са в действителност.

 

Ластичните дънки с нископоставените джобове и плитка талия скъсяват визуално краката, а дупшето става дооооста широко. Когато полата е толкова тясна, че изглежда сякаш всеки момент ще се скъса, ефектът може да е много добър, ако дупето го позволява.

 

Хоризонталните и диагоналните черти в областта под кръстта не са никак добра идея, особено когато са съчетани с прилернала материя. Падащата свободно рокля остава на въображението доста повече място за фантазии, така че заложи на нея, ако искаш да привлечеш погледите на представителите на силния пол.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
papugai
преди 7 години
2
0
!
Отговори
тая мяза на водопроводчик
Страница 1 от 1