.

Обещанията, свързани с визията и красотата, които да си дадеш за 2017

Обещанията, свързани с визията и красотата, които да си дадеш за 2017
Снимка: iStock

През 2017 година може да промениш много неща, за да започнеш да се чувстваш по-добре в кожата си, а и за да направиш живота си по-щастлив. Виж кои са нещата, които може да си обещаеш и да промениш, свързани с външния вид и красотата:

 

Няма повече да казвам „Това не ми отива” – почти всяка жена се притеснява да носи някои дрехи и напълно ги игнорира в магазина. Много е възможно всъщност тези дрехи да ти отиват и да правиш грешка, като ги подминават. Съветваме те следващият път, когато отидеш на шопинг, да вземеш някой близка приятелка с вкус, която да ти каже дали наистина тези дрехи не ти отиват и не са за теб или напротив.

 

 

Ще почиствам редовно лицето си – всяка вечер трябва да махаш грима от лицето си, след което старателно да го почистваш преди лягане. Също така 1-2 пъти седмично трябва да ексфолираш кожата на лицето си у дома и веднъж на 2-3 месеца да ходиш на козметик за почистване на лицето с ултразвук за допълнителен блясък на кожата. Процедурата не е никак скъпа и след нея кожата ти няма да е наранена, затова може да я правиш, когато имаш възможност, без да се съобразяваш с плановете си след това.

 

Ще нося повече аксесоари – аксесоарите са завършващият елемент на всеки тоалет, затова трябва да им обърнеш повече внимание през тази година. Те са в състояние да превърнат едни скучни дрехи в закачлива визия, така че експериментирай с тях и ги носи смело.

 

Ще използвам редовно слънцезащитен крем – повечето жени го ползват само лятно време, когато са на море или на басейн, но той е необходим винаги, когато навън слънцето е силно. Слънцезащитният крем хидратира и предпазва кожата от вредните слънчеви лъчи и не бива да го пропускаш, без значение дали е лято или зима.

 

Няма да си купувам дрехи, които най-вероятно няма да облека повече – доста жени имат 2-3 дрехи в гардероба си, които са обличали само в съблекалнята на магазина или максимум веднъж след това. Обещай си, че през 2017 година ще правиш по-обмислени покупки на дрехи, обувки и аксесоари.

 

Ще полагам повече грижи за косата си – това означава редовно да й слагаш маска за коса, да ходиш често на фризьор, да я предпазваш от горещите летни лъчи, да не прекаляваш с употребата на сешоар, преса и маша, както и да не я тормозиш с боядисване.

 

Няма да следвам сляпо модните тенденции - хубаво е да знаеш какво ще бъде модерно през 2017, но това не означава, че трябва напълно да промениш гардероба си и да носиш неща, които не ти харесват или не ти отиват. По-добре е да си създадеш собствен стил, защото той се цени много повече от сляпото следване на модни тенденции.

 

Ще се грижа повече за гримовете си – купувай си толкова грим, колкото ще ползваш. По-добре да дадеш по-голяма сума пари за по-малко количество грим, отколкото да си купуваш некачествени продукти, които може и да ти създадат здравословни проблеми. Също така не забравяй да почистваш редовно четките си за грим, защото могат да доведат до обриви и други кожни проблеми, ако са мръсни.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...
sofityoy
преди 7 години
0.5
-0.5
!
Отговори
Определено това са обещания,които биха помогнали на всяка една дама!
Страница 1 от 1