регистрация
вход в сайта
вход с FB
.

3 тайни на моделите от Victoria`s Secret за перфектни снимки

Как ги правят?

3 тайни на моделите от Victoria`s Secret за перфектни снимки
Снимка: Victoria's Secret

Между филтри и ъгли на камери, всеки със смартфон е открил, че има малко магия за направата на съвършените снимки.

 

Съвсем скоро един от фотографите, който се занимава със снимките и обработката на моделите от Victoria`s Secret сподели тайните на красавиците.

 

Оказва се, че много професионалисти манипулират кадрите, за да стигнат това съвършенство, което стига до нас като краен потребител.

 

Въпреки това, има няколко много изненадващи неща, които научихме зад кулисите на Victoria`s Secret.


1. Това не са истинските им гърди

 

Всички знаем как изглеждат от Victoria`s Secret – слаби жени, които по някакъв магически начин имат перфектни и големи гърди. Оказва се обаче, че те са далеч от истината. Още докато се правят снимките, моделът слага един допълнителен сутиен под основния. И това се изрязва от снимката след това.

 

2. Нищо не им е истинско

 

Кадрите с бански костюми и бельо имат много корекции. От добавянето на коса през по-големи гърди до по-заоблено дупе и дори скриване на стърчащи кокали. Оказва се, че потребителите искат да виждат слаби жени, но с леко заоблени части, което е хибрид, несъществуващ в природата. Според хората, които оформят снимките на Victoria`s Secret, понякога се е стигало до компютърно заменяне на части от телата, за да изглеждат по-добре.

 

3. Моделите имат косми, както всяка жена

 

Супермоделите не са открили някаква дълбоко пазена тайна от всички жени за това как да поддържат перфектно гладки ръце, крака, подмишници и тяло. Открили са единствено добрият ефект от фотошоп и обработването на всяка една частица от снимката.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...