.

5 визии с грим от супермоделите

Какво можем да си откраднем?

5 визии с грим от супермоделите
Снимка: Instagram

Супермоделите определено са жените, от които си заслужава да си „откраднем“ малко вдъхновение както за дрехи, така и за грим.

 

С тях работят най-добрите професионалисти в тези сфери, а самите красавици са жените, които налагат до голяма степен тенденциите за всеки сезон.

 

Днес ще обърнем внимание на Instagram профилите на най-успешните модели с днешна дата и ще видим как се „носят“ те.

 

Представяме ви топ 5 на визиите с грим, които можем да си откраднем и ние.

 

1. Опушени очи

 

Валентина Сампайо ни дава голяма доза вдъхновение за винаги актуалните и класически сексапилни очи. Това се постига с опушен грим, но препоръчваме да заложите на кафяви тонове вместо на черни, защото в противен случай ще стои твърде неестествено.

 

 

 

2. Висок кок

 

Надя Бендер демонстрира забележителен начин да внесе модерна прическа, която едновременно изглежда съвършена и не е твърде претенциозна. Високият кок се постига лесно и просто с ластик. Вържете на опашка и увийте около ластика. Прикрепете с фиби и малко лак за дълготрайност и фиксация.

 

 

 

3. Свеж руж

 

Красивото лице на Зендая се дължи на добре сложеният грим. Не забравяйте да поставите руж върху скулите – по този начин ще внесете свежест и ще акцентирате върху изваяно лице.

 

 

 

4. Плитки

 

Красивите плитки се завърнаха с пълна сила като водеща тенденция в прическите и косите за пролет-лято 2017. Жозефин Скривер ни напомня, че винаги можем да разделим косата на две, да сплетем и да поставим шапка отгоре.

 

5. Червено червило

 

Една от вечните класики, а оказва се и любима на Даутцен Крос, е червеното червило. Ако не ви се занимава с очни линии и сенки на клепачите, едно красиво нанесено червило може да е абсолютно достатъчно.

 

 

Снимки: Instagram


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...